Etusivu / Artikkelit / Asiakastarinat / Masku x D Hero

Masku x D Hero

Masku x D Hero

Helsingin keskustassa sijaitsevan henkilöstöpalveluyrityksen toimisto uudistui perusteellisesti aina kahvihuonetta myöten. Sisustukseen kaivattiin uutta, rentoa fiilistä ja tyylikästä yleisilmettä. D Heron toimistolla vierailee paljon väkeä mm. työhaastatteluiden merkeissä, joten on tärkeää, että myös ympäristön tunnelma on kohdillaan. Kodikkaiden kalusteiden ympäröimänä olokin on mukavampi! 

Kahvintuoksuisesta toimistosta saattaa nyt bongata Pohjanmaan kalusteen kauniina hehkuvan Matera-vuodesohvan, Richard-lepotuolit, Pepper-tarjotinpöytiä, Chic-lankkupöydän kera Nelson-tuolien sekä toimistokäyttöön ihanteellisesti soveltuvia säätöpöytiä ja työtuoleja. Myös naulakot takeille hankittiin Maskusta. 

Etenkin näyttävä Matera-sohva on kerännyt runsaasti kehuja myös asiakkailtamme. Toimisto on nyt niin viihtyisä, että täällä viettää aikaa todella mielellään, kertoo D Heron myyntijohtaja Martti Lehto. 

“Olemme olleet erittäin tyytyväisiä uusiin kalusteisiimme. Maskusta saa hyvin laadukkaita ja tyylikkäitä huonekaluja järkihintaan. Mallisto on upea ja palvelu ammattitaitoista! Suosittelemme vahvasti Maskun yritysmyyntiä muillekin hyvää hinta-laatusuhdetta arvostaville yrittäjille.” 

Me Maskulla haluammekin tarjota yritysmyyntiasiakkaillemme laajan tuotevalikoiman lisäksi markkinoiden edullisimmat hinnat. Asiakkaat saavat tarvittaessa käyttöönsä myös Maskun asiantuntevat sisustuspalvelut, joiden avulla stailataan konttorin ilme juuri toivotunlaiseksi. Maskun yritysmyynti on helppo ja vaivaton tapa päivittää yrityksen kuin yrityksen kalusteasiat kuntoon!

YRITYSASIAKKAAN EDUT: 

- 8% alennus myös jo alennetuista hinnoista (yli 500€ kertaostoista) 

- Yli 100 000 varastotuotetta 2-6 arkipäivän toimituksella 

- Verkkokaupan koko valikoima käytettävissäsi 

- Yli 200 ammattilaista ja 46 myymälä palveluksessasi 

SOITA: 

0201 211 225 

Puhelun hinta 0,17 €/min. 
Puhelinmyynti on avoinna ma-la klo 10.00-22.00, 
su klo 12.00-22.00.