Etusivu / Huoneet / Toimisto / Työtuolit

Työtuolit

26 tuotetta

Näytetään 24 / 26 kpl

Työtuolit toimistoon, kotiin ja etätyöskentelyyn

Vie toimistohommat uudelle tasolle. Työtuolilla ultimaalista mukavuutta työskentelyyn ja pelaamiseen. 

Päätetyöskentelystä ja istumisesta johtuvat selkä- ja hartiakivut lievittyvät, kun istuma-asento on ryhdikäs ja ergonominen. Valikoimamme edukkaat koulutuolit, satulatuolit, työtuolit, pelituolit ja tietokonetuolit ovat suunniteltu mahdollisimman ergonomisiksi. Miellyttävän tuntuisen ja kutsuvan koulutuolin ääressä läksyjen tekeminen sujuu joutuisasti ja askartelu hauskasti. Pelaajien yön pikkutunneille venyvät pelisessiot saattavat olla pitkiä, jolloin pelituolin mukavuudella on väliä.

Työtuoliemme eri malleissa erilaisia käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten portaattomasti säädettävä kallistuva selkänoja, käsinojan korkeudensäätö ja korkeussäädettävä niskatyyny. Satulatuolit taas ovat kehuttuja ergonomisen asentonsa ansiosta. Satulatuolissa keskivartalo pysyy aktiivisena ja selkä suorana, kun istuma-asentoa on kannateltava koko ajan ilman selkänojaa tai käsinojia. 

Tutustu toimistotuolien valikoimaamme verkkokaupassa ja lisää tietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Laadukkaat työtuolit ja toimistotuolit edullisesti

Selkä- ja hartiakivut ovat historiaa, kun päivität myös kotikonttorisi tuolin nykyaikaiseen työtuoliin, jossa on hyvä istua ja joka tarjoaa ergonomisen asennon työpöydän ääressä. Meiltä Maskun kalustetalosta löydät itsellesi tai lapsellesi sopivat työtuolit aina kilpailukykyiseen hintaan. Valikoimamme kattaa niin ergonomiset työtuolit, satulatuolit kuin tietokone- ja pelituolit, joten voit olla varma siitä, että löydät kaikille laadukkaan, mutta tyylikkään tuolin.

Perinteisissä työtuoleissa on korkea selkä ja niissä on usein myös käsinojat, jotka voi olla joko kiinteät tai irrotettavat. Pienemmät ja yksinkertaisemmat koulutuolit ovat omiaan lasten ja nuorten työpisteisiin, joissa tehdään lyhyempiaikaisia toimia, kuten läksyjä tai kynsien lakkausta. Nuorisolle ja muille pelaamisesta kiinnostuneille löytyy myös todella käteviä pelituoleja, joissa WoW:n pitkäänkin jatkuva hakkaaminen ei ala puuduttaa lihaksia ja niveliä. 

Ergonomiset työtuolit netistä

Satulatuolit ovat nostaneet päätään työpaikoilla, sillä ne tarjoavat ergonomisen ja aktiivisen asennon työpöydän ääressä. Satulatuolin voit nyt myös ostaa kotikonttoriisi tai muuhun työpisteeseen, sillä löydät meiltä säädettävät satulatuolit, joiden selässä kotikonttoripäivä vilahtaa ohi kuin lännen elokuvissa. Ergonominen työtuoli on aina hyvä ostos kotiin, sillä se tarjoaa mukavuutta kotona sijaitsevaan työpisteeseen, jossa voi tarvittaessa tehdä etätöitä tai vaikka läksyjä. 

Kattavasta valikoimastamme löydät sekä yksinkertaiset toimistotuolit, koulutuolit ja muut työtuolit, mutta voit halutessasi valita hieman luksusta arkeesi kunnollisen peli- tai työtuolin muodossa. Meiltä Maskun kalustetalosta löydät nahkaisia, kankaisia ja muovisia tuoleja, jotka on pehmustettu ja tuettu juuri oikeista paikoista, jotta sinun ei tarvitsisi huolehtia muusta kuin töistäsi. Säädettävät tuolit saa helposti haluamaansa asentoon ja näin ollen koko työpäivä on huomattavasti miellyttävämpi – oli se sitten kotona tai muussa tilapäisessä toimistossa. Nauti siis hetkistäsi työpöydän ääressä kunnollisessa työtuolissa tai mukavassa pelituolissa.