Etusivu / Huoneet / Toimisto / Työtuolit

Työtuolit

Työtuolit toimistoon, kotiin ja etätyöskentelyyn! Vie toimistohommat uudelle tasolle. Työtuolilla saat ultimaalista mukavuutta työskentelyyn ja pelaamiseen. Päätetyöskentelystä ja istumisesta johtuvat selkä- ja hartiakivut lievittyvät, kun istuma-asento on ryhdikäs ja ergonominen. Valikoimamme edulliset koulutuolit, satulatuolit, työtuolit, pelituolit ja tietokonetuolit ovat suunniteltu mahdollisimman ergonomisiksi. Miellyttävän tuntuisen ja kutsuvan koulutuolin ääressä läksyjen tekeminenkin maittaa paremmin.

Työtuoliemme eri malleissa on erilaisia käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten portaattomasti säädettävä kallistuva selkänoja, käsinojan korkeudensäätö ja korkeussäädettävä niskatyyny. Satulatuolit taas ovat kehuttuja ergonomisen asentonsa ansiosta. Satulatuolissa keskivartalo pysyy aktiivisena ja selkä suorana, kun istuma-asentoa on kannateltava koko ajan ilman selkänojaa tai käsinojia. Tutustu toimistotuolien valikoimaamme verkkokaupassa tai kysy lisätietoja lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Laadukkaat työtuolit ja toimistotuolit edullisesti

Selkä- ja hartiakivut ovat historiaa, kun päivität myös kotikonttorisi tuolin nykyaikaiseen työtuoliin, jossa on hyvä istua ja joka tarjoaa ergonomisen asennon työpöydän ääressä. Maskusta löydät itsellesi tai lapsellesi sopivat työtuolit aina kilpailukykyiseen hintaan. Valikoimamme kattaa niin ergonomiset työtuolit, satulatuolit kuin tietokone- ja pelituolit, joten voit olla varma siitä, että löydät kaikille laadukkaan, mutta tyylikkään tuolin.

Perinteisissä työtuoleissa on korkea selkä ja niissä on usein myös käsinojat, jotka voi olla joko kiinteät tai irrotettavat. Pienemmät ja yksinkertaisemmat koulutuolit ovat omiaan lasten ja nuorten työpisteisiin. Nuorisolle ja muille pelaamisesta kiinnostuneille löytyy myös todella käteviä pelituoleja, joissa pidempikään pelisessio ei ala puuduttaa lihaksia ja niveliä.

Ergonomiset työtuolit netistä

Kattavasta valikoimastamme löydät sekä yksinkertaiset toimistotuolit, koulutuolit ja muut työtuolit, mutta voit halutessasi valita hieman luksusta arkeesi kunnollisen peli- tai työtuolin muodossa. Myös satulatuolit ovat nostaneet päätään työpaikoilla, sillä ne tarjoavat ergonomisen ja aktiivisen asennon työpöydän ääressä. Meiltä Maskun Kalustetalosta löydät nahkaisia, kankaisia ja muovisia tuoleja, jotka on pehmustettu ja tuettu juuri oikeista kohdin, jotta sinun ei tarvitsisi huolehtia muusta kuin töistäsi. Säädettävät tuolit saa helposti haluamaansa asentoon ja näin ollen koko työpäivä on huomattavasti miellyttävämpi – oli se sitten kotona tai toimistolla. Nauti siis hetkistäsi työpöydän ääressä kunnollisessa työtuolissa tai mukavassa pelituolissa.