Etusivu / Artikkelit / Huonekaluja hankkimassa? 5 vinkkiä kodin kalusteiden valintaan!

Huonekaluja hankkimassa? 5 vinkkiä kodin kalusteiden valintaan!

Huonekaluja hankkimassa? 5 vinkkiä kodin kalusteiden valintaan!

Uusien huonekalujen hankkiminen saattaa tuottaa ylimääräistä päänvaivaa, mikäli ei ole täysin varma, millaisia kalusteita on etsimässä ja mihin hintaan. Tässä blogipostauksessa jaamme viisi hyödyllistä vinkkiä, jotka tekevät huonekalujen hankinnasta helpompaa! 

1. Tarkkaile hintatasoa

Huonekalujen hinnoissa saattaa olla suurtakin vaihtelua, mutta hintoja vertailemalla löydät oikeat ostopaikat. Meillä Maskussa on käytössä Hintatakuu, joka pitää huolen, ettet maksa mistään liikaa. Kaikilla tuotteillamme on vähintään 30 päivän hintatakuu ja valikoiduille tuotteille myönnämme jopa 100 päivän hintatakuun. Jos löydät täysin saman tuotteen halvemmalla meiltä tai muualta, korvaamme hintaeron. Lue lisää Hintatakuusta täältä. 

2. Panosta käytännöllisyyteen

Ennen huonekalujen ostamista kannattaa pohtia, millaisia ominaisuuksia kalusteissa arvostat. Esimerkiksi vuodesohva voi toimia sekä istumapaikkana että vierasvuoteena. Lisäksi kannattaa valita sellaiset materiaalit, jotka ovat helppoja pitää puhtaina. Erityisesti kodin vilkkaissa tiloissa, kuten keittiössä ja olohuoneessa, vettä ja likaa hylkivät materiaalit voivat säästää aikaa ja vaivaa.  

3. Laatu ennen määrää

Panosta laatuun. Kestävät ja ajattomat huonekalut säilyttävät kauniin ulkonäkönsä pitkään ja palvelevat sinua arjessasi useita vuosia. Haluamme Maskussa panostaa laatuun ja siksi myönnämme kaikille tuotteillemme 1000 päivän laatutakuun. Lisäksi valikoiduilla tuotteilla on jopa 8000 päivän laatutakuu. Laatutakuun avulla pyrimme varmistamaan, että saat rahoillesi parasta mahdollista vastinetta. Laatutakuusta pääset lukemaan lisää täällä.

4. Väreillä tunnelmaa

Värit vaikuttavat merkittävästi sisustuksen tunnelmaan. Esimerkiksi neutraalit sävyt kuten harmaa, beige ja valkoinen luovat rauhallisen ja avaran ilmeen. Jos taas haluat piristää tilaa persoonallisemmalla otteella, valitse rohkeita värejä, kuten okrankeltaista, petroolinsinistä tai tummanvihreää. Kokeile rohkeasti erilaisia yhdistelmiä, mutta pidä mielessä tilan kokonaisilme. Tasapaino eri värien välillä luo harmonisen tunnelman.   

5. Mittaa tila

Vältä yllätykset mittaamalla tila huolellisesti ja suunnittelemalla sopivat paikat kalusteille etukäteen. Jätä väljää tilaa huonekalujen ympärille, jotta lopputuloksesta tulee avara ja harmoninen. Myös oviaukkojen mittaaminen on tärkeää, jotta kalusteet saadaan kuljetettua huoneeseen. 

Tutustu Maskun monipuoliseen valikoimaan ja löydä edulliset huonekalut omaankin kotiisi!