Etusivu / Huoneet / Olohuone / Sohvat ja nojatuolit / Vuodesohvat

Vuodesohvat

0 tuotetta

Näytetään 0 / 0 kpl

Vuodasohvat netistä

Kaipaatko lisätilaa makoiluun tai tarvitsetko vierasvuodetta yökyläilijöiden majoittamiseen? Mikäli kyllä, vuodesohva on sinulle täydellinen vaihtoehto. Vuodesohva on tilaihme - kompaktin kokoisestakin sohvasta saa kaksi makuupaikkaa. Vaihtoehtoina 2-istuttava vuodesohva, 3-istuttava vuodesohva, vuodekulmasohva tai divaanivuodesohva. Mallistostamme löydät myös vuodesohvia, joissa on säilytystilaa esimerkiksi petivaatteille. Laadukkaan vuodesohvan mekanismi kestää käyttöä.

Järjestä viihtyisät oltavat myös yövieraillesi

Sohvista juuri vuodesohva antaa tilalle monipuolisia käyttömahdollisuuksia, sillä ne taipuvat ketterästi päivä- ja yökäyttöön. Vuodesohva säästää tilaa ja on hyvä valinta pieneen asuntoon, se on hyvä vierassänky työhuoneessa, sopii nuoren omaan huoneeseen tai vaikka kesämökille. Parivuoteeksi avautuva sohvasänky voi olla myös hyvä rentoutumispaikka koko perheelle..

Millainen vuodesohva sopii minulle?

Ensimmäisenä kannattaa pohtia, millaiseen tilaan sohva on tulossa, kuka sitä käyttää ja minkälaiseen käyttöön se tulee? Lisäksi kannattaa miettiä, mitä tärkeitä ominaisuuksia siinä tulee olla, jotta sohva palvelee käyttäjäänsä mahdollisimman hyvin. Tarvitaanko esimerkiksi irrotettavat päälliset ja halutaanko vierassänky yhdelle vai kahdelle henkilölle? Olisiko sohvan hyvä olla avattava vai levitettävä, divaaniosalla vai ilman ja tarvitaanko säilytystilaa petivaatteille? Kompakti vuodetuoli on taas pieneen tilaan sopiva ratkaisu, joka taittuu helposti varavuoteeksi tai vaikka nuorison pelituoliksi.

Millainen patja vuodesohvassa olisi hyvä olla?

Vuodesohvan petauspatjan valintaan kannattaa käyttää aikaa ja tutkia eri vaihtoehtoja. Erilaisilla vaahtomuovi- ja Memory-vaahtomuovipatjoilla on jokaisella omat etunsa, ja valintaan vaikuttaakin, onko vuoteen käyttö tilapäistä vai jatkuvaa. On myös hyvä muistaa, että patjoja on usein myös mahdollista räätälöidä mieleisekseen.

Vuodesohvat helposti netistä kotiinkuljetuksella

Kun löydät verkkokaupastamme sinun tarpeisiin sopivan sohvan, voit halutessasi valita sille myös kotiinkuljetuksen ja kasauspalvelun. Laaja valikoimamme mahdollistaa tyylikkäät vuodesohvat monenlaisiin tarpeisiin!