Etusivu / Artikkelit / Monikäyttöinen senkki tuo järjestystä kotiin

Monikäyttöinen senkki tuo järjestystä kotiin

Monikäyttöinen senkki tuo järjestystä kotiin

Senkki on kaluste, joka yhdistää tyylin ja toiminnallisuuden täydellisesti, sillä se on sekä kätevä säilytysratkaisu että näyttävä sisustuselementti. Senkki sopii erinomaisesti lähes mihin tahansa huoneeseen parantamaan kodin dynamiikkaa. Sitä ei aina tajuakaan, miten paljon merkitystä kodin säilytysratkaisuilla on arjen sujuvuuden kannalta. Siellä täällä lojuvat rojut ja tavarat pilaavat tunnelman hetkessä. Riittävän tilavat säilytyskalusteet pitävät huolen, että kaikelle on oma paikkansa! 

Säilytystilaa vaikka millä mitalla 

Käytännöllisesti suunnitellut hyllyt ja laatikot tarjoavat runsaasti tilaa niin astioille, kirjoille kuin kodintekstiileillekin. Senkki onkin ihanteellinen valinta ruokailutilaan, olohuoneeseen tai eteiseen. Myös makuuhuoneessa tyylikäs senkki näyttää hyvältä ja mahdollistaa lisää tilaa esimerkiksi vaatteille. Valitse senkin koko oman käyttötarpeesi mukaan! 

Monipuolisuutta sisustukseen 

Tyylikäs senkki loihtii huoneeseen uutta ryhtiä. Sen lisäksi, että saat lisää säilytystilaa, saat myös laskutason esimerkiksi maljakoille, kynttilöille ja muille sisustuselementeille. Senkin päälle saa aseteltua näyttäviä sisustuksellisia yksityiskohtia. Onko haaveissasi musta senkki, ruskea senkki vai valkoinen senkki? Värivaihtoehtoja ja tyylejä löydät Maskun valikoimasta runsaasti! 

Senkki tv-tasona 

Matala senkki hoitaa upeasti myös tv-tason virkaa. Mikäli tuntuu, ettei tv-tasojen valikoimasta löydy mitään itselle sopivaa, kannattaa tutustua myös senkkeihin. Jos esimerkiksi pidät television katselusta makuuhuoneessa, on perinteistä tv-tasoa hieman korkeampi senkki usein hyvä alusta telkkarille. Senkki toimii kuitenkin mainiosti tv-tasona myös olohuoneen puolella.

Valitse oma suosikkisi 

Senkkiä valitessa kannattaa kiinnittää huomiota huoneen kokoon, muiden huonekalujen sijoitteluun ja omiin tyylillisiin mieltymyksiin. Haluatko senkin olevan massiivinen vai siro? Entä moderni vai perinteisempi? Eri kokoja ja tyylejä on saatavilla runsaasti, joten ei muuta kuin omaa suosikkia valitsemaan!