Etusivu / Artikkelit / Parhaat lastensängyt

Parhaat lastensängyt

Parhaat lastensängyt

Kiikarissa uusi sänky lastenhuoneeseen? Lastensänkyä valitessa huomio kannattaa kiinnittää mukavuuteen ja valmistusmateriaaleihin. Laadukkaista materiaaleista valmistettu sänky on kestävä ja turvallinen valinta. Eikä siitä varsinaisesti haittaakaan ole, jos sänky viehättää myös ulkonäöllisesti. Lastenhuoneen leikkisään tunnelmaan sopivat sängyt löydät edullisesti Maskusta. Valikoimassamme ovat edustettuina niin perinteisesti muotoillut lastensängyt kuin vauhdikkaat autosängytkin

Jatkettava lastensänky ilahduttaa useita vuosia

Jatkettava lastensänky on käytännöllinen valinta, sillä siitä riittää iloa useiksi vuosiksi. Lapsen kasvaessa sängyn pituutta voi säätää. Sopivan kokoisessa sängyssä nukkuminen on huomattavasti mukavampaa kuin liian ahtaassa tai liian suuressa vuoteessa köllöttely. Laadukas sänky houkuttelee nukkumaan ja tekee olon viihtyisäksi. 

Joko olet tutustunut Hoppekidsiin?

Hoppekids tarjoaa vastuullisesti valmistettuja sänkyjä lastenhuoneisiin. Ympäristöystävällisesti tehdyt kestävät sängyt ovat turvallisia valintoja perheen pienimmille. Ilahduttavaa on, että skandinaaviseen tyyliin suunnitellut lastenhuoneen kalusteet miellyttävät sisustuksellisesti myös aikuisten silmiä. Hoppekidsin sängyille on myönnetty Joutsenmerkki osoituksena ympäristöystävällisyyden toteutumisesta. 

Autosänky tuo vauhtia lastenhuoneen sisustukseen

Vauhdin hurmaa myös unten mailla! Autosänky lastenhuoneessa on formulafanien ja pienten rallikuskien mieleen. Autosänky inspiroi leikkimään ja toimii hauskana yksityiskohtana lastenhuoneen sisustuksessa. Auton muotoinen sänky mahdollistaa hyvät yöunet, mutta on lisäksi ihana leikkipaikka lapselle. 

Kerrossänky on käytännöllinen ratkaisu

Kerrossänky koostuu kahdesta päällekkäisestä sängystä ja on siksi täydellinen valinta sisarusten yhteiseen huoneeseen. Tilaa säästävä ratkaisu jättää enemmän mahdollisuuksia leikille. Kerrossänkyjä on saatavilla useissa eri tyyleissä. Esimerkiksi lelulaatikolla varustettu kerrossänky on mahtava valinta, mikäli lastenhuone kaipaa vuoteen lisäksi myös säilytystilaa. 

Milloin siirtyä pinnasängystä lastensänkyyn?

Moni pohtii, mikä olisi hyvä hetki siirtää lapsi nukkumaan pinnasängystä omaan sänkyyn. Tämän suhteen ei ole olemassa mitään tiukkoja sääntöjä tai ohjeita, vaan sängyn vaihtoa kannattaa harkita yksilöllisesti. Usein kuitenkin n. puolitoistavuotiaat lapset siirtyvät omaan lastensänkyyn nukkumaan. Siinä vaiheessa, kun pinnasängystä yritetään itse kiivetä pois, saattaa lastensänky olla parempi vaihtoehto vuoteeksi. Tärkeintä on, että omassa sängyssä on hyvä olla ja uni maittaa makeasti. 

Tutustu Maskun valikoimaan ja löydä täydellinen sänky lastenhuoneeseen!