Etusivu / Huoneet / Makuuhuone / Patjat ja sängyt / Lastensängyt

Lastensängyt

Lastensängyt

31 tuotetta

Näytetään 23 / 31 kpl

Lastensängyt

Etsitkö sänkyä lastenhuoneeseen? Lastensänkyä valitessa kannattaa kiinnittää erityistä huomiota sängyn mukavuuteen sekä valmistusmateriaaleihin. Laadukkaista materiaaleista valmistettu sänky on kestävä ja turvallinen valinta perheen pienimmälle. Mieleinen sänky helpottaa unille siirtymistä ja tekee lastenhuoneesta entistäkin viihtyisämmän.

Lastenhuoneen leikkisään tunnelmaan sopivat sängyt löydät edullisesti Maskusta. Valikoimassamme ovat edustettuina niin perinteisesti muotoillut lastensängyt kuin vauhdikkaat autosängytkin. Tilaa sänky lastenhuoneeseen helposti netistä kotiinkuljetuksella!

Kukkuluuruu, kuuleeko yläkerta?

Kerrossänky on loistava tilansäästäjä, kun lattiatilaa on rajallisesti, mutta tarvetta olisi useammalle nukkumapaikalle. Kerrossänkyjä käytetäänkin usein lastenhuoneissa sekä niiden mukanaan tuoman tilansäästön että myöskin mukavuuden vuoksi. Monista lapsista on nimittäin mukavaa kiivetä kerrossängyssä yläpetiin, kun taas toiset viihtyvät paremmin alasängyssä. Mikäli lapsia tai aikuisia on kaksi ja ylä- ja alasängyn jako käy yksimielisesti, sen parempaa sänkyratkaisua ei olekaan kuin kerrossänky! Parvisänky puolestaan tekee koululaisen tai nuoren arjesta mukavampaa, sillä sängyn alapuolelle saa mahdutettua vaikkapa kirjoituspöydän tai pienen sohvan. Näin tilansäästö on taattu, minkä lisäksi parvisänky on myös ilo lapsen tai nuoren silmälle – kylään tulevista kavereista puhumattakaan.

Jatkettava lastensänky

Jatkettava lastensänky on käytännöllinen valinta, sillä siitä riittää iloa useiksi vuosiksi. Lapsen kasvaessa sängyn pituutta voi säätää aina tarpeen mukaan. Sopivan kokoisessa sängyssä nukkuminen on huomattavasti mukavampaa kuin liian ahtaassa tai liian suuressa vuoteessa köllöttely. Laadukas sänky houkuttelee nukkumaan ja tekee olon viihtyisäksi.

Jatkettava juniorisänky on suosittu sänkymalli juuri käytännöllisyytensä vuoksi. Laadukas sänky säilyy hyvänä sisarelta toiselle ja muuntuu oikeaan kokoon lapsen pituuden mukaan.

Autosänky tuo vauhtia lastenhuoneeseen

Autosänky lastenhuoneessa on takuulla kaikkien autofanien mieleen. Autosänky tarjoaa mukavan nukkumapaikan, mutta inspiroi myös leikkimään ja toimii hauskana yksityiskohtana lastenhuoneen sisustuksessa. Auton muotoinen sänky on varma valinta kaikille formulafaneille ja pikkuautoilla hurjastelijoille.

Tutustu Maskun monipuoliseen valikoimaan ja löydä täydellinen juniorisänky lastenhuoneeseen! Meiltä saat turvalliset ja kestävät vaihtoehdot sekä hauskat ja leikkisät ratkaisut edullisesti lastenhuoneeseen.