Etusivu / Artikkelit / Parvisängyt – tilaa säästävä ratkaisu lastenhuoneeseen

Parvisängyt – tilaa säästävä ratkaisu lastenhuoneeseen

Parvisängyt – tilaa säästävä ratkaisu lastenhuoneeseen

Parvisängyt ovat suosittuja vaihtoehtoja lasten ja nuorten huoneissa – eikä suotta. Kerrossänky tarjoaa tilaa säästävän ratkaisun sekä lisämahdollisuuksia huoneen järjestelyyn.  

Parvisängyn edut ja tilansäästömahdollisuudet 

Parvisänkyjen suurin etu on tilansäästömahdollisuus. Parvisänky nostaa nukkumisalueen ylös ja vapauttaa sängyn alaosan käytettäväksi muuhun toimintaan, kuten leikkimiseen tai opiskeluun. Tämä on erityisen hyödyllistä etenkin pienissä huoneissa. Laadukkaat patjat ja joustavat sälepohjat takaavat myös hyvän nukkumisasennon ja levolliset yöunet. 

Lasten näkökulmasta kaikkein hauskinta kuitenkin on, että parvisänky luo lisää leikkimahdollisuuksia huoneeseen. Korkeaan sänkyyn on ihana järjestää oma piilopaikka. Myös majan rakentaminen onnistuu parvisänkyyn vallan mainiosti!

Pesäpuu-tuoteperheeseen kuuluu laaja valikoima erilaisia lastensänkyjä. Pesäpuu-parvisänky on kätevä ratkaisu silloin, kun sängyn alle halutaan sijoittaa vaikka sohva tai työpöytä nuorelle.

Parvisängyn valinta ja turvallisuusnäkökulmat 

Parvisänkyä valittaessa on tärkeää kiinnittää huomiota turvallisuuteen. Varmista, että sänky on tukeva ja valmistettu kestävästä materiaalista. Tarkista myös, että portaat tai tikkaat ovat turvalliset ja helppokäyttöiset. Hankkiessasi parvisänkyä kannattaa huolehtia, että sänky täyttää turvallisuusstandardit ja on testattu asianmukaisesti. 

Parvisängyn monipuolisuus ja toiminnallisuus 

Parvisängyt tarjoavat uusia ideoita huoneen järjestelyyn. Parvisängyissä voi olla esimerkiksi sisäänrakennettuja työpöytiä, hyllyjä, kaappeja tai leikkitiloja alaosassa. Tämä lisää huoneen käytännöllisyyttä ja mahdollistaa optimaalisemman tilan käytön. 

Satumaa-sänky on valmistettu massiivimännystä. Sänkyyn on saatavilla lisävarusteina työtaso sekä hylly. Valkolakattu parvisänky sopii tyylinsä puolesta myös työhuoneeseen tai pieneen yksiöön.

Huoneen suunnittelu parvisängyn ympärille 

Kun suunnittelet sisustusta parvisängyn ympärille, kiinnitä huomio huonekalujen sijoitteluun. Voit hyödyntää tilan alaosaa luomalla esimerkiksi leikki- tai opiskelunurkkauksen. Myös erilaiset säilytysratkaisut sopivat mainiosti parvisängyn alaosaan. Kiinnitä huomio sopivaan valaistukseen suunnitellessasi sisustusta parvisängyn yhteyteen. 

Tutustu Maskun valikoimaan ja löydä juuri täydellinen parvisänky!