Etusivu / Artikkelit / Uuteen kotiin – minimalistisen pienen asunnon toimiva sisustus

Uuteen kotiin – minimalistisen pienen asunnon toimiva sisustus

Uuteen kotiin – minimalistisen pienen asunnon toimiva sisustus

Uuden asunnon sisustaminen voi tuntua joskus haastavalta, jos asunto on tyhjä ja tilan hahmottaminen kalustettuna tuottaa päänvaivaa. Uuteen asuntoon tutustuessa kannattaa napata mittanauha mukaan. Mittaamalla tilat etukäteen sisustuksen suunnittelu ja sopivan kokoisten huonekalujen hankinta on helppoa.

Voit halutessasi ottaa asunnon pohjapiirustuksen mukaan myymälään suunnittelua helpottamaan, ammattilaisillamme on vuosien kokemus erilaisista sisustusratkaisuista ja saat parhaat vinkit ja uudet ideat kysymällä rohkeasti neuvoja lähimmästä myymälästäsi. 

PIENEN KODIN TEHOKKAAT NELIÖT

Pienessä asunnossa neliöt ovat usein tehokkaan tiiviiksi suunniteltuja, joten tilaa säästävät, kompaktit mutta monipuoliset huonekalut ovat sisustajalle varmoja valintoja. Tiesitkö, että pieneen tilaan luot lisää avaruutta vaaleilla värivalinnoilla, kevyillä kalusteilla sekä peilien avulla?

Ensisijaisen tärkeitä hankintoja uuteen kotiin ovat yleensä sänky ja ruokailuryhmä. Edullinen ja jämäkkä runkopatjasänky on oiva valinta ja voi tarvittaessa toimittaa myös sohvan virkaa, mikäli sellaiselle ei ole tilaa erikseen.

 Mainio vaihtoehto hyviin yöuniin on myös Polar Box, joka on pienen asunnon tarpeellinen tilaihme, patjaa nostamalla sängyn alta löytyy näppärä säilytystila! Sängyn hintakaan ei päätä huimaa ja verhoilu on maltillisen tyylikäs. Tämä sänky on tilattavissa vain koossa 120x200. 

PANOSTA SIIHEN, MISSÄ VIIHDYT PARHAITEN

Vietätkö todennäköisesti eniten aikaa sohvalla, sängyssä vai ruokapöydän ääressä? Panosta siihen, missä vietät eniten aikaa.

Jos asunto on pieni ja vietät mieluiten aikaa sängyssä, ehkä voisit harkita moottorisänkyä? Erityisesti silloin, jos sohvalle ei ole tilaa tai tarvetta, poikkea myymälässämme testaamassa moottorisänkyjen erilaiset vaihtoehdot ja varmista höyhensaarien matkailu ergonomisella moottorisängyllä. Lisää moottorisänkyjen hyödyistä voit lukea aikaisemmasta artikkelistamme täältä.

Suuressa sohvamallistossamme on lukematon määrä pieneen kotiin sopivia sohvia. Kuvassa oleva Alta-sohva on siro ja sävyiltään neutraali, sohva on saatavana kolmella eri sävyllä.

Valitse neutraalin värinen sohva, johon on helppo yhdistää muut kodin kalusteet, tai revittele värikkäällä sohvalla, joka vangitsee katseen ja tuo iloa vuoden pimeimpinäkin aikoina, kuten seuraavan kuvan suloinen Ronja, joka tarvittaessa levittyy myös vuoteeksi!

Tutustumisen arvoisia vaihtoehtoja vieraiden väliaikaiseen majoittamiseen ovat myös kompakti vuodetuoli, edullinen ilmapatja tai kätevä vuoderahi.

ETÄTYÖT OVAT TULLEET JÄÄDÄKSEEN 

Jos työskentelet tai opiskelet paljon kotona, muista huolehtia ergonomisesta asennosta ajoissa ennen, kuin ongelmia ilmaantuu. Vaikka sohvalla on mukavaa makoilla ja nojatuolissa viihtyisää naputella läppäriä, huomaat pitkään jatkuneiden huonojen asentojen aiheuttamat haasteet ennen pitkää.

Mikäli neliöissä tila riittää, panosta oman hyvinvointisi vuoksi työpöytään ja asianmukaiseen työtuoliin. Kuvan suosittu Terho-säätöpöytä on kotimainen, Rintaluoman aurinkoenergialla valmistama työpöytä, jossa on monta sävyvaihtoehtoa.


RUOKALUTILAN RAJATTOMAT VAIHTOEHDOT

Pienen ruokapöydän kaveriksi voit valita suuresta valikoimastamme lähes mitkä tahansa tuolit. Valitse mieluisat helposti verkkokaupasta tai poikkea myymälässä testaamassa istuttavuutta.

Sirot kahden hengen ruokapöydät Saana ja Hovi mahtuvat helposti pieneen tilaan.
Pyöreä Pinja tai korkea Aurora baaripöytä ovat myös vaihtoehtoja, joihin kannattaa tutustua jos haluat vaihtelua perinteiseen ruokailuryhmään.

Jokaiseen budjettiin sopivat sisustushankinnat sängyistä senkkeihin ja kattolamppuihin löydät verkkosivuiltamme ja lähimmästä myymälästäsi. Tervetuloa tutustumaan myymälöiden valikoimiin paikan päällä.

Muista seurata meitä myös somessa, järjestämme jatkuvasti yllätyksiä ja arvontoja, sekä jaamme tietoa tuoreimmista uutuuksista.

Iloisia sisustushetkiä!

Artikkeliin liittyviä tuotteita

.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......