Etusivu / Huoneet / Ruokailutila / Ruokapöydät / Pyöreät ruokapöydät

Pyöreät ruokapöydät

Pyöreät ruokapöydät

22 tuotetta

Näytetään 22 / 22 kpl

Pyöreät ruokapöydät

Etsitkö täydellistä ruokapöytäratkaisua kotiisi? Pyöreät ruokapöydät tarjoavat monipuolisen ja tyylikkään vaihtoehdon erilaisiin tiloihin ja tarpeisiin. Pyöreän pöydän muoto luo avoimen ja kutsuvan ilmapiirin ruokailuhetkiin, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niin perheen aterioiden kuin ystävien kutsujenkin keskipisteeksi. Sopii se sitten olohuoneen, keittiön tai ruokailuhuoneen keskelle, pyöreä pöytä sulautuu kauniisti ympäristöönsä ja tarjoaa käytännöllisen ratkaisun tilan optimointiin.

Valikoimastamme löydät laajan valikoiman eri materiaaleja, kuten puuta, metallia ja lasia, sekä eri värisävyjä, jotka sopivat monenlaisiin sisustustyyleihin. Lisäksi tarjoamme eri kokoisia pyöreitä pöytiä, joten voit valita juuri sopivan koon oman tilasi ja tarpeidesi mukaan.

Pyöreän pöydän ympärille sopivien tuolien määrä riippuu pöydän koosta ja käyttötarkoituksesta. Pienempi pyöreä pöytä saattaa tarvita vain neljä tuolia, kun taas suurempi pöytä voi mahtua mukavasti kuusi tai useampikin tuoli ympärilleen. Tämä tekee pyöreästä pöydästä erittäin joustavan vaihtoehdon erilaisiin tilanteisiin ja kokoonpanoihin.

Olipa valintasi sitten moderni lasipöytä, perinteinen puupöytä tai rustiikkinen ja jämäkkä pöytä, löydät sen meiltä. Tarjoamme laadukkaita ja kestäviä ruokapöytiä, jotka ovat suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä. Luo nyt kutsuva ja viihtyisä ruokailutila kotiisi valitsemalla täydellinen pyöreä ruokapöytä valikoimastamme!