Etusivu / Artikkelit / Vuodesohva on ratkaisu moneen tarpeeseen

Vuodesohva on ratkaisu moneen tarpeeseen

Vuodesohva on ratkaisu moneen tarpeeseen

Vuodesohva on kätevä huonekalu, jonka avulla olohuoneen sohvanurkkaus muuttuu hetkessä suureksi loikoilutilaksi. Myös yövieraat nauttivat helposti vuoteeksi levitettävän sohvan tarjoamasta mukavuudesta. Jos uuden sohvan hankinta on ajankohtaista, kannattaa ehdottomasti huomioida vaihtoehtona myös vuodesohva.

Vuodesohvan hankinnassa tulee kiinnittää huomiota sohvalle tarkoitettuun tilaan sekä sen käyttövolyymiin. Mikäli vuodesohva toimii päivittäin koko perheen oleskelupaikkana, sen laatuun on syytä panostaa. Mökillä ja vierashuoneessa toimii hyvin myös kevyempi vuodesohva, sillä käyttöaste on tällöin pienempi. Nyrkkisääntö sohvan hankinnassa kuitenkin on, että kannattaa valita sohva, jossa on hyvät mekanismit, jotka helpottavat sohvan muokkaamista vuoteeksi. Sohvalla täytyy olla myös mukava istua ja hyvä nukkua, mikäli yöpymisiä on tiedossa useasti. 

Kun lähdet vuodesohvakaupoille, mittaa valmiiksi sohvalle tarkoitettu tila. Hyvä vinkki sohvan todellisen koon hahmottamiseen on asetella esimerkiksi sanomalehteä huoneen lattialle optimaalisen koon selvittämiseksi. Tullessasi Maskuun, ota mitat ja mahdollisesti myös huoneen pohjapiirros mukaan. Koon lisäksi kannattaa ennalta miettiä, minkälainen istuinmukavuus on juuri sinun tarpeisiisi sopiva. Toiset kaipaavat upottavaa pehmeyttä, toisille tärkeää on jämäkkä ja ryhdikäs asento sekä vaivaton noseminen sohvalta ylös. Verhoilumateriaalien valinnassa on hyvä huomioida muun muassa perheen pienimmät sekä lemmikit.

Mikä seuraavista vuodesohvista on suosikkisi? 

Oletko jo selannut verkkokauppamme vuodesohvavalikoimaa? Mikäli tarjonta yllättää, tässä muutama täsmävinkki valikoimamme vuodesohvista:

Lugano-avokulmavuodesohva tarjoaa mukavuutta koko perheelle. Lugano on jo ulkoasultaan niin kutsuva, että kiusausta pikku lepohetkelle ei yksinkertaisesti voi vastustaa. Avokulmasohvan muhkeat tyynyt muuntautuvat tukevaksi patjaksi helppokäyttöisellä mekanismilla. Sohvan sisällä oleva säilytyslaatikko kätkee lisäksi sisäänsä varavuodevaatteet, joten niitäkään ei tarvitse erikseen säilytellä muussa tilassa.

Lugano sopii erinomaisesti olohuoneeseen perheen löhöilylinnaksi. Kun yövieraat kaipaavat majoitusta, sohva tarjoaa mukavat unet tukevalla alustalla. Verkkokaupastamme voit ostaa sohvan vaaleanharmaalla verhoilulla. Myymälästämme sohva on tilattavissa myös monella muulla verhoiluvaihtoehdolla.

Oregon-kulmavuodesohva on muhkea, jämäkkä ja viimeisen päälle mukava. Se sopii erinomaisesti päivittäiseen käyttöön ja palvelee hyvin myös varavuoteena. Sohva tarjoaa runsaasti istuinsyvyyttä ja tilaa ihan sellaisenaan, joten yllättäviä päiväunia varten sinun ei tarvitse välttämättä edes levittää sitä.

Kätevän vuodemekanismin ansiosta sohva muuttuu tilavaksi vuoteeksi käden käänteessä ja divaaniosan sisältä löytyy lisäksi runsaasti säilytystilaa varavuodevaatteille tai muille kodin tavaroille. 

Oregonin voit tilata verkkokaupastamme useassa eri sävyssä ja verhoilumateriaalissa. Myös divaaniosan kätisyyden voit valita tarpeidesi mukaan.

Kahden istuttava Alpha-vuodesohva sopii hienosti pienempään tilaan ja se tarjoaa viimeisen päälle mukavan istuin- ja nukkumismukavuuden. Alpha on myös erittäin kutsuvan näköinen.

Helppokäyttöinen vuodemekanismi toimii sutjakkaasti, joten sohva muuttuu hetkessä vuoteeksi. Laadukas Bonnel-jousitus tekee vuodesohvasta nukkumispaikkana lähes tavallisen vuoteen veroisen.

Tämän sohvan kohdalla täytyy kuitenkin hieman varoitella: Siinä oleilu sekä istuen että nukkuen on niin nautinnollista, että vieraat eivät ehkä malta lähteä kotiinsa ollenkaan. Oman Alpha-vuodesohvasi saat juuri sisustukseesi sopivassa värissä, sillä erilaisia verhoilu- ja värivaihtoehtoja on tarjolla paljon. Tutustu vaihtoehtoihin tarkemmin lähimmässä myymälässä. 

Valikoimastamme löytyy myös valloittava Infinity-sohvasarja, jonka kauniisti hohtava pinta tuo olohuoneeseen ylellisyyttä. Infinity-sohvia löytyy monessa eri kokoonpanossa kolmen istuttavasta muhkeaan kulmadivaaniin ja huipputilavaan avokulmasohvaan.

Infinity ei ole vuodesohva, mutta esimerkiksi neljän istuttava divaanisohva tarjoaa niin runsaasti syvyyttä ja mukavuutta, että siinä voi ottaa myös maittavat unet.

Infinity-sohvan maksimaalinen istuinmukavuus tulee ylellisestä Cloud-järjestelmästä, jossa pussijousituksen päälle on lisätty höyhentäyte. Isot istuintyynyt ovat yhtä aikaa kehoa ihanasti myötäilevät, mutta myös jämäkät. Syvä istuintila mahdollistaa sekä istumisen, että makoilun monessa eri asennossa, joten sohva on optimaalinen kaikenlaiseen rentoutumiseen aina kirjan lukemisesta kokonaisiin yöuniin saakka. Oman sohvasi verhoilun voit valita sadoista kangas- ja nahkavaihtoehdoista, joten saat taatusti juuri kotiisi sopivan löhölinnan.

Tule Maskuun pötköttelemään!

Omiin tarpeisiisi sopivan vuodesohvan voit tilata helposti netistä kotiinkuljetuksella. Jokapäiväiseen käyttöön tulevaa sohvaa kannattaa kuitenkin käydä kokeilemassa ihan paikan päällä. Tule testaamaan yllä olevia täsmävinkkejämme tai vaikkapa pieneen tilaan sopivaa Relax 3-in-1 vuodesohvaa! Myymälämme palvelevat kattavasti ympäri Suomen ja paikan päällä henkilökuntamme auttaa kalusteiden ja materiaalien valinnassa sekä neuvoo myös tuotteiden hoidossa.

Mikäli sohvan kuljetus mietityttää, tämäkin ongelma ratkeaa Maskun kuljetusvaihtoehtojen avulla. Tarvittaessa saat sohvan paikalleen kuljetettuna ja maksunkin voit hoitaa joustavasti erissä.

Tule rohkeasti paikalle ja heittäydy kokeilemaan Maskun vuodesohvia.

Artikkeliin liittyviä tuotteita

.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......