Etusivu / Black Friday 2024

Musta Perjantai saapuu marraskuussa!

Maskun ennennäkemätön Black Friday 2024 tarjoilee upean kattauksen huonekaluja ja sisustustuotteita. Ruokailuryhmät, sängyt ja sohvat edullisesti Black Friday -hintaan!

Masku.com verkkokauppa ja myymälät ovat täynnä parhaimpia Black Friday -tarjouksia. Tarjoukset ovat voimassa netissä sekä myymälöissämme ympäri Suomen. Teroita kyntesi ja ole valmiina saalistamaan Black Weekin parhaimmat löydöt omaksesi!

Tarjoukset lasketaan normaalihinnoista.

Parhaat Black Friday -tarjoukset Maskusta

Olipa etsinnässäsi mikä tahansa kodin huonekalu tai sisustustuote, on tämä se aika vuodesta, kun voit säästää eniten ostoksistasi. Black Friday -tarjoukset mahdollistavat vaikka koko kodin kalustuksen uusimisen halvalla. Koko viikon ajan Maskun valikoimasta löydät monipuolisen kattauksen huonekaluja ja sisustustuotteita järisyttävillä Black Week -hinnoilla.

Vuoden edullisimmat sisustustuotteet ja huonekalut

Tänä vuonna olemme päättäneet räjäyttää potin ja luoda ennätysmäisen edullisia hintoja. Valikoimamme tulee pursuilemaan toinen toistaan upeampia tuotteita mahtavin alennuksin! Älä missaa vuoden halvimman viikon tarjoamia mahdollisuuksia, vaan tee parhaat Black Friday -sisustuslöydöt Maskusta!

Mikä on Black Friday?

Black Friday eli Musta Perjantai on Yhdysvalloista Suomeen rantautunut vuoden suurin ostospäivä, joka on tunnettu ennätyksellisen kovista tarjouksista. Viime vuosina Black Friday on laajentunut pidempään alennusten viikkoon nimeltä Black Week. Mikä tarkoittaa, että edullisia kampanjahintoja on yhden päivän sijaan tarjolla koko viikon tai jopa kaksi viikkoa – kuten meillä Maskussa! Black Fridayta seuraavaa maanantaita kutsutaan Cyber Mondayksi, mikä on myös alennuksista tunnettu ostospäivä.

Milloin on Black Friday 2024?

Vuonna 2024 Black Friday ajoittuu perjantaille 29.11. Black Fridayta vietetään vuosittain marraskuun lopulla viimeisenä perjantaina, mutta tarkka päivämäärä vaihtelee. Black Friday on Yhdysvalloissa vietetyn kiitospäivän jälkeinen perjantai, mistä on muodostunut maailmanlaajuisesti vuoden suurin alennusten päivä. Black Friday ja sen ympärille rakentunut Black Week 2024 päättyy 2.12. Cyber Monday -tarjouksiin.

Mitä kannattaa ostaa Black Fridayna?

Black Friday tarjoaa mahtavan tilaisuuden säästää ja hankkia haluttuja sisustustuotteita ja kodin huonekaluja halvalla. Mikäli huoneesi kaipaa pientä päivitystä huonekalujen suhteen, on Black Friday erinomainen aika tehdä tämä ostos halvalla. Tutustu myös verkkokauppiaan Black Week -suosikkeihin!

Ostospäivä edeltää kauppojen joulusesongin alkua, joten monet ostavat joululahjoja ja tuotteet joulua varten ajoissa.

Joululahjat Black Fridaysta

Hyvissä ajoin suunnittelu on tärkeää, joten hyödynnä parhaat tarjoukset joululahjojen hankinnassa Black Fridayn aikana. Varastotuotteemme saapuvat luoksesi 2-6 arkipäivän kuluessa ja ehtivät näin ollen mainiosti pukinkonttiin! Tutustu esimerkiksi sisustustuotevalikoimaamme ja löydä läheiselle jotakin kaunista kotiin! Myös tyynyt, peitot ja lakanat ovat mahtavia sekä ennen kaikkea tarpeellisia lahjoja.

Sisustustuotteet ja huonekalut Black Fridaysta

Oletko haaveillut kodin kalusteiden päivittämisestä? Kannattaa tutustua huikeisiin Black Week -tarjouksiin, jotta pääset uudistamaan kodin jokaista huonetta mahdollisimman edullisesti. Isompien huonekalujen, kuten sohvien, sänkyjen ja ruokailuryhmien ostaminen Black Fridayn aikana tarkoittaa selvää säästöä!

On myös erinomainen aika ostaa sisustustuotteet joulua varten! Valitsemalla jouluisen värisiä tuotteita saat kotisi upean näköiseksi ennen joulua. Kurkkaa sisustusvinkkimme jouluun täältä!

Milloin Black Friday -tarjoukset ovat voimassa?

Black Fridayn alennukset ovat voimassa normaalisti vain perjantaina, mutta useat tarjoukset ovat voimassa myös viikonlopun ajan, mitä kutsutaan Black Weekendiksi. Julkaisemme muitakin mahtavia Black Week -tarjouksia pitkin viikkoa. Alennuksia riittää maanantaihin 2.12. asti, jolloin viikon kestäneet tarjoukset päättyvät Cyber Monday -tarjouksiin!

Älä siis jää odottamaan, vaan ole valmiina tarjouksiin niiden saapuessa marraskuussa!

Hyödynnä Black Friday -tarjoukset ensimmäisten joukossa

Ennen Black Fridayn saapumista pysyt parhaiten ajan tasalla tarjouksistamme tilaamalla Maskun uutiskirjeen! Kaikkein kovimmat diilit voit bongata myös Instagramistamme @maskun_kalustetalo ja Facebookista https://www.facebook.com/maskunkalustetalo.

Ota Masku jo nyt seurantaan ja varmista parhaat Black Friday -löydöt hyvissä ajoin!