Etusivu / Huoneet / Eteinen / Eteisen vaatekaapit

Eteisen vaatekaapit

Eteisen vaatekaapit

53 tuotetta

Näytetään 23 / 53 kpl

Vaatekaapit ja komerot

Eteisen vaatekaapit tarjoavat käytännöllisen ja tyylikkään ratkaisun kodin järjestyksen ylläpitämiseen. Maskun laajasta valikoimasta löydät monipuoliset vaihtoehdot, jotka auttavat pitämään takit, kengät ja muut vaatteet siistissä järjestyksessä. Valitse eteisesi tyyliin ja kokoon sopiva vaatekaappi ja loihdi lisää selkeyttä kodin sisustukseen. Esimerkiksi liukuovilla varustettu vaatekaappi on toimiva ja helppokäyttöinen ratkaisu eteistilaan.

Miten valitsen oikean vaatekaapin?

Säilytysratkaisuja miettiessä on hyvä ottaa huomioon, mikä osa kotia kaipaa järjestystä ja säilytystilaa tavaroille. Eteinen on hyvä paikka sijoittaa kengille ja vaatteille tarkoitettu vaatekaappi liukuovilla, joka luo siistin ilmeen kotiin ja auttaa rentoutumaan heti kotiovesta sisään astuessa. Makuuhuoneet, kodinhoitohuoneet ja pukeutumishuoneet saavat siistin ilmeen järjestystä tuovilla vaatekaapeilla ja kaapistoilla. Tyylikkäät peiliovet tekevät pienestäkin tilasta avaran tuntuisen ja auttavat pukeutumisessa. 

Siistiin kotiin on mukava tulla, ja kotona viihtyy ja rentoutuu helpommin, kun tavarat ovat järjestyksessä omilla paikoillaan. Maskun Kalustetalon vaatekaapit ja komerot auttavat pitämään vaatteet, kengät ja tavarat poissa silmistä ja siististi säilytettyinä. Valittavanasi on useista eri tuoteperheistä, joiden kaapistot tarjoavat monipuolisia säilytysratkaisuja kotiin kuin kotiin.

Sandy-tuoteperheen tuotteissa yhdistyy minimalistinen tyyli ja moderni eleganssi. Liukuovikaappien ovissa on alumiinikehykset ja saatavilla on vaatekaappeja sekä levyovilla että peiliovilla. Kaapeissa on hyllyjen lisäksi sekä ulosvedettävät vaatetangot että normaalit vaatetangot.

Maskun Kalustetalon verkkokaupassa voit selata kaikkia tuotteita oman kotisi rauhassa. Mittaa säilytyskalusteelle varattu tila ja tee tilaus!