Etusivu / Huoneet / Olohuone / Olohuoneen säilytys / Kirjahyllyt

Kirjahyllyt

Kirjahyllyt

0 tuotetta

Näytetään 0 / 0 kpl

Kirjakyllyt, kaapit, ja hyllyköt

Kirjat kauniisti riviin. Halusitpa sitten asetella kauneimmat esineesi, valokuvasi tai kirjasi esille, on niiden säilytyskalusteilla väliä. Valikoimamme on täynnä erilaisia kirjahyllyjä, vitriinejä ja senkkejä, että sinä löytäisit juuri oikeanlaisen hyllyn tarpeisiisi. Kirjahyllymme sopivat niin kodin oleskelutiloihin, lastenhuoneeseen kuin toimistonkin kalustukseen. 

Tutustu koko valikoimaamme verkossa tai tutki malleja myymälöissämme, meiltä löydät niin vakiokokoiset hyllyt ja vitriinit, kuin sentilleen mittatilauksena räätälöidyt kirjahyllykokonaisuudet.

Kirjahyllyllä tuot raamikkuutta ja selkeitä linjoja sisustukseen. Olipa valintasi sitten kirjahylly avohyllyillä, laatikoilla tai lasivitriinillä, valikoimastamme löytyvät hyllyt ja kaapit jokaiseen kotiin. Valikoimassamme on sekä korkeat, että matalat vitriinit, isot kirjahyllyt, avohyllyt ja räätälöitävät moduulikirjahyllyt. 

Tarvitsetko hyllyköä, kirjahyllyä tai vitriiniä pieneen tilaan?

Katso esimerkiksi Taimi, Terho tai Hovi-sarjan kapeat vitriinit.

Haluatko juuri mittojen mukaan räätälöidyn kirjahyllykokonaisuuden esimerkiksi tilanjakajaksi? Monipuolinen Inari-sarjamme taipuu moneen niin värin, mallin, kuin kokonsakin puolesta. Oli tilasi miten haastava tahansa, tästä sarjasta saamme räätälöityä sinulle erikoismittatilauksena juuri oikeanlaisen kirjahyllyn. Massiivikoivuinen Inari on erityisen korkealaatuinen ja monipuolinen sarja kirjahyllyistä senkkeihin, tasoihin ja vitriineihin.

Smart on edullinen kotimainen sarja esimerkiksi toimiston sisustukseen mappien säilytykseen, mikäli haluat avohyllyjä. Myös lastenhuoneen sisustukseen valikoimastamme löytyy monia erilaisia ratkaisuja. 

Kirjahylly kätevästi netistä

Neuvottelutilaan tai kodin sisustukseen valoisuutta hakiessasi saatat rakastua upeaan Vuono-sarjaan. Yksinkertaisen tyylikäs valkoinen vitriini maitolasiovella ja lasihyllyillä on erittäin kaunis. 

Maalaisromantiikkaa huokuva rosoisempi Wiljamo on tilattavissa monessa eri koossa ja värissä. Myös Nova tuo mukanaan lämpöä sisustukseen, uusi osittainen avokirjahylly laatikoilla tai kaapilla on ihastuttanut asiakkaamme ikihyviksi! Novaa on tilattavissa sekä korkeana että matalana kirjahyllynä.  

Ainola kirjakaappi on perinteisempi ja pitkään valikoimassamme ollut vitriini, jossa on kirkkaat lasiset liukuovet. 

Eikö verkkosivuilta löytynyt mieleistäsi vaihtoehtoa? Kerro toiveistasi lähimmässä myymälässäsi, autamme mielellämme löytämään sinun tarpeitasi vastaavan kirjahyllyn.