Etusivu / Huoneet / Olohuone / Sohvat ja nojatuolit / Recliner-sohvat

Recliner-sohvat

Recliner-sohvat

Recliner- ja mekansimisohvat

Tämän mukavammaksi ei voi loikoilu muuttua! Mekanismisohvalla pääset valitsemaan ryhdikkään istuma-asennon tai rennomman makuuasennon tilanteen mukaan. Mallistossamme on manuaalisia sekä sähköisesti ja portaattomasti toimivia mekanismeja. Korkea selkänoja, laadukkaat materiaalit ja tukeva rakenne takaavat rentouttavan ja ergonomisen asennon.

Montako istumapaikkaa tarvitset? Rentoudutko sohvalla enimmäkseen itseksesi vai kokoontuuko perhe ja ystävät koolle yhteiseen illanviettoon? Mallistossamme on monipaikkaisia recliner-avokulmasohvia sekä 2- ja 3-istuttavia sohvakokonaisuuksia.

Tutustu recliner-sohviimme verkkokaupassa ja lisätietoa saat lähimmästä myymälästämme sohva-asiantuntijoiltamme.

Mekanismisohva kaikilla mukavuuksilla

Recliner-sohvat eli mekanismisohvat ovat varustettu erilaisilla mekanismeilla, joiden ansiosta sohvasta saa esimerkiksi kallistettua selkänojan haluttuun asentoon tai loihdittua esiin jalkarahin. Mukavuudestaan tunnetut recliner-sohvat ovatkin tämän päivän tv-, elokuva- ja rentoutumisiltojen ehdottomia kruunaajia, jotka tarjoamillaan säädöillä mahdollistavat yksilöllisen rentoutumisen jokaiselle sohvan käyttäjälle. Sähkösäätöisten sohvien ja sohvakalustojen säätötarkkuus on omaa luokkaansa ja käyttäjäkokemukset erinomaisia.

Mitä huomioida, kun hankit mekanismisohvaa?

Mekanismisohvan hankinnassa kannattaa lähteä liikkeelle miettimällä, mihin tilaan sohva sijoitetaan ja mikä on tarkka sohvan paikka kyseisessä huoneessa. Kun tulevan sohvan sijoituspaikka on selvillä, alueesta on hyvä ottaa mitat, jotta tuleva huonekalu mahtuu varmasti paikalleen.

Kun sohvan ihannemitta on selvillä, on hyvä pohtia, kuinka monelle henkilölle tarvitaan istumapaikka. Mikäli perheenjäseniä on useampia voi monipaikkaisen kulmasohvan lisäksi toimiva ratkaisu olla myös sohvaryhmä joko kahdella sohvalla tai sohvalla ja nojatuoleilla. Sohvaryhmän etuna on se, että huonekalut voi sijoittaa eri kohtiin huoneessa, mikä antaa suunnitteluvapautta sisustukseen. Viimeisenä – muttei suinkaan vähäisimpänä – listalla on tietysti makuseikat eli recliner-sohvan väri, muotoilu ja materiaali.

Löydä kodin uusi viihtyvyyden keskipiste Maskusta.

Recliner-sohvia valmistetaan niin kangas- kuin nahkapäällysteisinäkin, monissa nykyaikaisissa sävyissä, joista voi valita itselleen mieluisimman vaihtoehdon. Olipa valintasi sitten valloittava valkoinen, hillityn harmaa tai rouhean ruskea recliner-sohva mekanismilla, löydät oman tulevan lempisohvasi helposti Masku.com-verkkokaupasta.