Etusivu / Huoneet / Olohuone / Sohvat ja nojatuolit / Recliner- ja mekanismituolit

Recliner- ja mekanismituolit

Recliner- ja mekanismituolit

33 tuotetta

Näytetään 23 / 33 kpl

Reclinertuolit ja mekanismituolit

Mekanismituolissa pääset säätämään selkänojan asentoa haluamaasi kallistukseen ja nostamaan jalkoja ylös rahitoiminnonnolla. Valittavanasi on ryhdikäs istuma-asento tai rennompi makuuasento. Kun väsymys iskee tv:tä katsellessa, käyt nokosille vain napin painalluksella.

Mallistossamme on manuaalisia sekä sähköisesti ja portaattomasti toimivia mekanismeja. Korkea selkänoja, laadukkaat materiaalit ja tukeva rakenne takaavat rentouttavan ja ergonomisen asennon. Laajasta valikoimastamme löydät myös senioreille soveltuvan mekanismituolin, joka avustaa tuolista ylös nousemisessa hissimekanismin avustuksella. 

Nykyaikaiset ovat toiminnallisuutensa lisäksi myös tyylikkään näköisiä. Miellyttääkö silmääsi muhkea nahkainen mekanismituoli vai tavallisen nojatuolin näköinen kangasverhoiltu mekanismituoli? 

Tee rentoutumisesta taidetta

Rentoutuminen on tärkeä osa elämää. Sängyn ohella parhaita rentoutumispaikkoja ovat sohvat ja nojatuolit, joissa pääsee lepäämään kiireisen päivän päätteeksi. Erilaisin säätötoiminnoin varustetut mekanismituolit tarjoavat personoituja, jokaiseen makuun ja tarpeeseen säätyviä rentoutumishetkiä. Kun selkänojan asennon saa säädettyä haluamallaan tavalla ja jalat nostettua ylös rahitoiminnon ansiosta, on mukava katsella vaikkapa televisiota.

Panosta mukavuuteen ja hanki mekanismituoli

Kun aikeissa on nostaa päivittäiset rentoutumishetket kokonaan uudelle tasolle, on mekanismituoli avain arjen mukavoinnin maksimointiin. Mutta mistä lähteä liikkeelle uuden mekanismituolin eli recliner-tuolin hankinnassa?

Ensiksikin ennen tuolin ostoa on hyvä ottaa huomioon se, mihin kohtaan huonetta tuoli tulee sijoittumaan. Mikäli tila huoneessa on rajallinen, nojatuolille suunnitellun alueen mittaaminen on tärkeää. Näin välttyy hankkimasta liian suurikokoista tuolia. Seuraavaksi kannattaa miettiä toiminnot, joita omalta mekanismituoliltaan haluaa. Riittääkö säädettävä selkänoja vai onko kenties haaveissa nostaa myös jalat ylös rentoutumiskokemuksen maksimoimiseksi? Joissakin tuoleissa on myös hissinostin, jonka ansiosta istumakorkeus on sekin tarkasti säädettävissä haluttuun tasoon, mikä helpottaa tuolista nousemista ja siihen istumista.

Valitse uusi suosikkituolisi Maskun verkkokaupasta

Kun halutut tekniset ominaisuudet ovat tiedossa, on aika miettiä, minkälainen mekanismituoli istuu parhaiten kodin muuhun sisustukseen sekä miellyttää omaa silmää. Maskun valikoimaan huolella valikoidut recliner-tuolit ovat tyylikkäitä ja ajattomia vaihtoehtoja, jotka on helppo sovittaa kodin sisustukseen. Tutustu valikoimaan verkkokaupassamme tai tule myymälöihimme kokeilemaan mekanismituolien toimintamahdollisuuksia!