Etusivu / Huoneet / Puutarha / Aurinkosuoja / Aurinkovarjot ja paviljongit

Aurinkovarjot ja paviljongit

Aurinkovarjot ja paviljongit

45 tuotetta

Näytetään 23 / 45 kpl

Aurinkovarjot ja paviljongit terassille, pihalle ja parvekkeelle

Porotukselta piiloon! Kesäkalusteisiin kuuluu olennaisena osana aurinkovarjo. Varjon voi kätevästi aukaista, kun haluaa piiloon auringon porotukselta. Paviljonki taas suojaa isompaakin porukkaa kevyeltä kesäsateelta. Se soveltuu hyvin grillijuhlien ruokailutilaksi.

Meiltä Maskusta löydät laadukkaita jättivarjoja ja sivuvarjoja puutarhaasi. Jättivarjo asennetaan ruokaryhmän keskelle ruokapöydän keskellä olevaan reikään suojaamaan ruokailijoita. Sivuvarjo taas käy sohvaryhmän aurinkovarjoksi. Valikoimastamme myös sivuvarjon jalka ja aurinkovarjon lamppu.

Auringon lämpö on tietenkin yksi kesän parhaista asioista – lämpimät säteet ovat täällä pohjoisessa harvassa muina vuodenaikoina, joten kesällä niistä haluaa nauttia aina täysin rinnoin! Joskus on kuitenkin mukavaa istua myös varjossa, esimerkiksi ruokapöydässä, ja juuri tähän tarkoitukseen löydät valikoimastamme erilaiset näppärät aurinkovarjot sekä paviljongit. 

Paviljonki tai aurinkovarjo?

Aurinkovarjoja on kahta päätyyppiä, ja oikea malli riippuu täysin sinun tarpeistasi ja mieltymyksistäsi. Tavanomainen päivänvarjo asetetaan pihapöydän keskellä olevasta reiästä läpi, josta se suojaa kaikkia pöydässä istujia tasapuolisesti. Tämä malli on paras nimenomaan ruokapöydän kanssa käytettäväksi, ja näppärä vaihtoehto sen vuoksi, ettei se vaadi yhtään lisätilaa pihalta tai terassilta! Sivuvarjo on suosittu vaihtoehto ulkosohvan kanssa, sillä siinä varjon jalka ei tule keskelle sohvaryhmää, vaan varjon runko on sivulla poissa tieltä!

Isommille ryhmille suojaa antaa tehokkaammin paviljonki. Jos suunnittelet esimerkiksi pihajuhlia, kannattaa ehdottomasti harkita paviljongin hankkimista. Paviljonki tarjoaa suojaa sekä auringon paahteelta että yllättävältä sadekuurolta – niin vieraille kuin vaikkapa ruuille – ja kätevien avattavien seinien ansiosta paviljonki pitää pihan tilavan tuntuisena eikä pilaa maisemia. Yleisimmät paviljonkien koot ovat 3x3 m sekä 3x4 m, ja avattavien seinien ansiosta voit liittää paviljonkeja myös näppärästi yhteen, jos tarvitset tilaa esimerkiksi extrapitkälle juhlapöydälle!