Etusivu / Huoneet / Puutarha / Aurinkosuoja / Pergolat

Pergolat

Pergolat

Tyylikäs pergola tekee kesäpäivistä entistä upeampia!

Pergola on mainio hankinta, kun kaipaat terassille tai puutarhaan lisää viihtyisyyttä. Huonemainen pergola rajaa tilaa kauniisti, ja tarjoaa mukavan paikan seurusteluun ja lounashetkiin. Katoksella varustetun pergolan suojassa ei myöskään tarvitse huolehtia auringon porotuksesta eikä pienestä tihkusateesta. Usein pergolan katto- ja seinärakenteet ovat avonaisia, mutta myös katoksellisia pergolavaihtoehtoja löytyy valikoimastamme. 

Pergola on mahtava kaluste kesäjuhliin. Viehättävän pergolan uumenissa illalliskutsut muuttuvat astetta tunnelmallisemmiksi. Pergola luo puutarhaan tai terassille oman pienen huoneen, joka saa tilan tuntumaan entistä elegantimmalta. Pergolan alle saat aseteltua ruokapöydän, aurinkotuolit tai sohvaryhmän oman mielesi mukaan. 

Maskun valikoimasta löydät kauniit pergolat kesäpihallesi! Tutustu edulliseen tarjontaamme ja löydä suosikkisi. Meiltä hankit myös muut puutarhakalusteet helposti ja nopeasti! 

Mikä on pergola? 

Pergola on avoimilla seinillä varustettu rakennelma, joka luo pihalle oman huonemaisen tilan. Pergola jakaa tilaa tyylikkäästi ja tarjoaa suojaisan paikan hellepäivien viettoon. Pergolan voit asetella terassille tai pihamaalle tuomaan lisää tunnelmaa. Katettu pergola pitää huolen, ettei aurinko porota liian kuumasti. Kevyt kattoverho suojaa myös pieneltä tihkusateelta. 

Alumiinirunkoinen pergola pysyy tukevasti paikoillaan, eikä hätkähdä kesätuulen tuiverrusta. Viihtyisän pergolan alla on mukava viettää kesäpäivää omassa rauhassa. Voit valita haluatko omalle pihallesi katoksella ja seinämillä varustetun pergolan vai täysin avoimen pergolan. 

Minne pergola sopii?

Pergola sopii niin terassille kuin puutarhaankin. Pergolan pystyttämiseen tarvitset vain sopivan avoimen paikan, jonne pergola mahtuu. Maskun valikoimasta löydät pergolavaihtoehtoja eri kokoisina. Esimerkiksi 3x3 m ja 2x4 m kokoiset pergolat löydät meiltä Maskusta. Aurinkopergola on mainio ratkaisu, kun kaipaat suojaisaa paikkaa pihakalusteille. Esimerkiksi sohvaryhmän tai ruokapöydän asettelet tyylikkäästi pergolan alle. 

Ulkoilmasta nautiskelu muuttuu vielä piirun verran ihanammaksi, kun saat lekotella tyylikkään pergolan suojissa. Pergola muodostaa viihtyisän seurustelualueen, jossa ei tihkusateet tai polttavan kuuma auringonpaiste ole riesana.  

Maskusta pergolat ja muut puutarhakalusteet edullisesti 

Maskun valikoimasta löydät erikokoiset ja erisävyiset pergolat edullisesti. Sopisiko omalle pihallesi parhaiten valkoinen pergola, harmaa pergola vai musta pergola? Pergolan kevyt kangaskatto on usein siirreltävissä siten, että saat päättää haluatko tilan olevan avoin vai suojaisa. Kevyt pergola rajaa tilaa tyylikkäästi, mutta jättää ilmeen kuitenkin ihanan harmoniseksi. 

Tutustu Maskun valtavan laajaan puutarhakalustevalikoimaan ja löydä omalle pihallesi kauneimmat kesäkalusteet. Meiltä hankit edullisesti niin terassiryhmät, aurinkotuolit, aurinkovarjot kuin pihakeinutkin. Monipuolinen valikoimamme takaa, että jokaiselle löytyy jotakin!