Etusivu / Huoneet / Puutarha / Puutarhakalusteet / Terassi- ja parvekekalusteet

Terassi- ja parvekekalusteet

Parhaat puitteet pihalle ja parvekkeelle! Rakenna oma kesäkeidas parvekkeelle tai terassille edullisesti Maskun kalusteilla. Ulkopöytä ja ulkotuolit toimivat puutarhan sisustuksen perustana, jonka ympärille voit rakentaa tunnelmallisen paikan vaikkapa kasveilla ja valoköynnöksillä.

Olipa kiikarissasi rottinkinen parvekeryhmä, metallinen parvekeryhmä tai puinen parvekeryhmä, meiltä löydät paljon erilaisia vaihtoehtoja parvekkeesi ja terassisi sisustukseen. Myös terassikalusteiden väreissä on valinnanvaraa. Valikoimamme neliön muotoinen terassipöytä ja pyöreä terassipöytä ovat molemmat kompakteja ja tilaa säästäviä ratkaisuja pienemmällekin parvekkeelle. Valittavanasi on myös nojatuolimaisia istuimia.

Vaikka sinulla ei olisi suurta vehreää pihaa, voit silti ottaa kotisi ulkotilat hyötykäyttöön. Olipa sinulla sitten pieni parveke tai tilavampi terassi, löydät Maskun runsaasta valikoimasta tyylikkäät ulkokalusteet edulliseen hintaan.

Tyylikkäät terassikalusteet

Tältä osastolta löydät monenlaiset näppärät terassikalusteet, joiden avulla saat parvekeneliöt tehokkaasti käyttöön. Meiltä saat myös monet erikokoiset sohvat ja nojatuolit, joiden avulla voit rakentaa parvekkeestasi ihanan oleskelutilan, jossa nauttia niin arkena kuin lomallakin.

Isommalle parvekkeelle tai terassille sopii myös monet valikoimamme suuremmat terassikalusteet – esimerkiksi kuuden tai kahdeksan hengen ruokailuryhmät tai suurempi divaanisohva. Terassille kannattaa hankkia myös hiili- tai kaasugrilli, jonka avulla kärräät pöytään toinen toistaan maukkaampia kesäherkkuja.

Kaikki tarjoamamme ulkokalusteet ovat paitsi tyylikkäitä ja trendikkäitä, myös säätä ja ahkeraakin käyttöä kestäviä. Materiaalivalinnoilla voit vaikuttaa terassisi tyyliin – haluatko terassikalusteiltasi perinteistä puuta vai nykyaikaista ja suosittua polyrottinkia? Mikä ikinä sopiikaan sinun tyyliisi, Maskun kattavasta valikoimasta löydät varmasti pihakalusteiden uudet suosikkisi!

25 tuotetta

Näytetään 36 / 25 kpl