Etusivu / Huoneet / Sisustus / Matot / Polypropeenimatot

Polypropeenimatot

Divaanit ja nojatuolit

0 tuotetta

Näytetään 0 / 0 kpl

Polypropeenimatot

Polypropeeni on suosittu mattomateriaali hyvän kestokykynsä ansiosta. Materiaali soveltuu sekä sisämattoihin että ulkokäyttöön suunniteltuihin mattoihin. Sileäksi kudottu polypropeenimatto on monikäyttöinen valinta lähes mihin tahansa tilaan. Usein helppohoitoisen polypropeenimaton hoidoksi riittää säännöllinen tuuletus ja imurointi.

Polypropeenimatolla loihdit kauniin ilmeen huoneeseen kuin huoneeseen. Kestävä polypropeenimatto sopii erityisen hyvin lapsiperheisiin sekä lemmikkitalouksiin.

Mihin tilaan polypropeenimatto sopii? 

Polypropeenimattoja löytyy Maskun valikoimasta monessa eri koossa sekä tyylissä. Polypropeenimatto on mahtava valinta esimerkiksi eteiseen, sillä se ei hätkähdä kuraa ja likaa samalla tavoin kuin monet muut mattomateriaalit, jotka imaisevat lian pintaansa. Myös keittiöön tai terassille polypropeenimatto on erinomainen valinta kestävyytensä ansiosta. 

Mitkä ovat polypropeenimaton hyviä puolia? 

Polypropeenimaton ehdottomana etuna on sen monikäyttöisyys. Polypropeenista valmistetun maton voi sijoittaa lähes minne tahansa. Ulkokäyttöön suunnitelluissa polypropeenimatoissa on usein myös homeenesto sekä UV-suojaus. Polypropeenimatot ovat monesti allergiaystävällisiä ja pölyämättömiä. 

Miten polypropeenimattoa hoidetaan? 

Polypropeenimatto on helppo pitää hyvässä kunnossa. Sileäpintainen polypropeenimatto säilyy usein erinomaisessa kunnossa pelkällä imuroinnilla ja säännöllisellä tuuletuksella. Mattoa kannattaa aina silloin tällöin myös tampata. Mikäli mattoon syntyy tahroja, kannattaa ne poistaa tuoreeltaan mahdollisimman nopeasti. 

Tilaa polypropeenimatto edullisesti Maskusta! 

Tyylikkäällä polypropeenimatolla luot helposti ja nopeasti lisää kodikkuutta huoneeseen kuin huoneeseen. Tutustu Maskun valikoimaan ja tilaa edulliset polypropeenimatot helposti verkkokaupasta!