Etusivu / Tarjoukset / Sänkytarjoukset / Moottorisänkytarjoukset

Moottorisänkytarjoukset

Moottorisänkytarjoukset

36 tuotetta

Näytetään 23 / 36 kpl

Säädettävät moottorisängyt

Paranna unen laatuasi ensiluokkaisen ergonomisella moottorisängyllä! Enää ei tarvitse pyöriä sängyssä unta odotellessa eikä kärsiä seuraavana aamuna voimattomana väsymyksestä. Moottorisängystä saat apua kuorsaamiseen ja uniongelmiin muokkaamalla hengitysasentoa paremmaksi. Lisäksi moottorisänky voi vähentää selkäkipuja, kun nukkuma-asennosta saa muokattua itselleen sopivan ja mahdollisimman ergonomisen.

Säätösängyssä luet kirjaa tai katsot tv:tä mukavasti ennen nukkumaanmenoa istuvassa asennossa. Moottorisänky voi auttaa sängystä nousemisessa niin ettei nousemiseen tarvitse ponnistusvoimaa. Vaihdat asentoa mieleiseksesi portaattomasti kaukosäätimellä.

Valikoimastamme löytyy koko liuta pitkäikäisiä moottorisänkyjä, moottorijenkkisänkyjä, sähkösänkyjä ja säätösänkyjä. Nykyajan sähkösängyt ovat tyylikkään näköisiä, eivätkä näytä kolkoille sairaalapedeille. Moottorisänkyjä saatavilla erilaisilla kauniilla verhoiluilla ja näyttävillä päädyillä.

Luksusta makuuhuoneeseen

Ihminen viettää noin kolmasosan elämästään sängyssä. Tämän takia hyvä sänky on hyvinvoinnin kannalta yksi elämän peruselementeistä. Maskun Kalustetalon valikoimasta löydät laadukkaat ja kestävät moottorisängyt, säätösängyt ja sähkösängyt, joiden ergonomisesti muotoutuvat säätöominaisuudet tuovat mukavuutta makuuhuoneeseesi. Selkäkivut helpottuvat, kuorsaaminen vähenee ja uniongelmat väistyvät, kun käytössäsi on säädettävä moottorisänky, jonka patjan asentoa voit muokata oman mukavuutesi maksimoimiseksi. Maskun Kalustetalon moottorisängyt ovat monipuolinen ratkaisu, kun haluat lisää mukavuutta makuuhuoneeseesi.

Säädettävät moottorisängyt verkosta 24/7

Masku.com-verkkokaupan monipuolinen valikoima sisältää markkinoiden laadukkaimmat säätösängyt kilpailukykyisin Masku-hinnoin. Voit tehdä ostoksia milloin vain, sillä verkkokauppamme on auki ympäri vuorokauden. Vertaa tuotteita ja tee valintasi rauhassa verkkosivuillamme. Moottorisängyt, sähkösängyt ja säätösängyt löydät omasta kategoriastaan, jossa voit hakea tuotteita muun muassa eri ominaisuuksien perusteella. Säädettävä moottorisänky on laadukas ratkaisu monenlaisiin uniongelmiin sekä oivallinen valinta sinulle, joka luet paljon tai katsot televisiota sängyssä. Tutustu valikoimaamme jo tänään!

Miten valitsen minulle sopivan sängyn?

Laadukas sänky on oleellinen tekijä hyvän unen varmistamiseksi. Mieti tarpeitasi: kärsitkö kivuista, häiriintyvätkö yöunesi kuorsaamisen takia, vai nautitko lukemisesta sängyssä? Ratkaisu voi olla säädettävä moottorisänky. Valikoimaamme kuuluvat erilaisia materiaaleja ja ominaisuuksia sisältäviä sähkösängyt, säätösängyt ja moottorisängyt. 

Vartalon mukaan muotoutuvat geelitäytteiset patjat helpottavat nukahtamista ja rentoutumista hyvän yöunen saamiseksi. Kaukosäätimellä säädät patjan asennon miellyttäväksi lukemista tai television katselua varten, tuet vartalosi asentoa kipujen ja muiden vaivojen lievittämiseksi  tai helpotat sängystä nousua, jos liikkuminen on vaikeaa. 

Maskun säädettävät moottorisängyt, säätösängyt ja sähkösängyt tuovat laadukkaan ja tyylikkään ratkaisun makuuhuoneen sisustukseen. Ergonomisesti muotoutuvat säätösängyt ovat oivallinen vaihtoehto, jos kärsit selkäkivuista tai uniongelmista. Tyylikäs muotoilu viimeistelee makuuhuoneen sisustuksen ja tuo ryhtiä huoneen ilmeeseen.