Alta   ruokapöytä 90x180 smoked tammi

1 689 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Koko:90 x 180

Valitse väri:Smoked Oak

Toimitusaika 6-7 viikkoa

Alta ruokapöytä on juuri se, mitä tarvitset! Tämä laadukas ruokapöytä tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen ja on suunniteltu lisäämään kotiisi eleganssia ja käytännöllisyyttä. Alta ruokapöytä on kooltaan 180x90 cm, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niin pieniin kuin suuriinkin ruokailutiloihin. Sen tyylikäs Smoked tammi -väri tuo huoneeseen lämpöä ja ajattomuutta.

Laadukas ja kestävä valinta

Alta ruokapöytä on valmistettu korkealaatuisesta MDF-materiaalista, mikä takaa sen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Smoked tammi -viimeistely ei ole vain visuaalisesti houkutteleva, vaan myös erittäin kestävä ja helppohoitoinen. Pöydän tukeva rakenne varmistaa sen vakauden ja turvallisuuden, tehden siitä luotettavan kumppanin niin arjen aterioihin kuin juhlatilaisuuksiinkin.

Monikäyttöinen ja tyylikäs

Alta ruokapöytä on monipuolinen valinta, joka sopii erilaisiin sisustustyyleihin ja tiloihin. Sen koko, 180x90 cm, tekee siitä täydellisen valinnan niin pieniin ruokailutiloihin kuin avarampiin keittiöihin ja olohuoneisiin. Smoked tammi -väri lisää tilaan luonnollista eleganssia ja tuo lämpimän, kodikkaan ilmeen. Tämä pöytä on helppo yhdistää erilaisiin tuoleihin ja muihin huonekaluihin, tehden siitä joustavan ja tyylikkään sisustusratkaisun.

Moderni ja ajaton design

Alta ruokapöytä on suunniteltu moderniin kotiin, jossa arvostetaan yksinkertaisuutta ja hienostuneisuutta. Smoked tammi -viimeistelyn ajaton ulkonäkö tekee siitä helposti yhdistettävän erilaisiin sisustustyyleihin, olipa kyseessä skandinaavinen, moderni tai klassinen tyyli. Tämä ruokapöytä lisää tilaan hienostuneisuutta ja luo harmonisen ilmapiirin, tehden ruokailuhetkistä nautinnollisempia.

Loistava hinta-laatusuhde

Alta ruokapöytä tarjoaa erinomaista hinta-laatusuhdetta. Laadukkaat materiaalit ja kestävä rakenne takaavat, että saat kauniin ja käytännöllisen ruokapöydän kohtuulliseen hintaan. Tämä tekee Alta ruokapöydästä erinomaisen valinnan niille, jotka etsivät korkealaatuista ja edullista sisustusratkaisua kotiinsa.

Yhteenveto

Alta ruokapöytä on täydellinen yhdistelmä tyylikkyyttä, käytännöllisyyttä ja kestävyyttä. Sen koko, 180x90 cm, ja Smoked tammi -väri tekevät siitä monipuolisen ja elegantin lisän mihin tahansa ruokailutilaan. Laadukkaat materiaalit ja kestävä rakenne takaavat pitkäikäisyyden, ja erinomainen hinta-laatusuhde varmistaa, että saat parhaan mahdollisen vastineen rahoillesi.