Etusivu / Huoneet / Ruokailutila / Ruokapöydät / Ruokapöydät kuudelle

Ruokapöydät kuudelle

Ruokapöydät kuudelle

45 tuotetta

Näytetään 23 / 45 kpl

Ruokapöydät kuudelle

Etsitkö käytännöllistä ja tyylikästä ratkaisua keittiöön tai ruokailutilaan koko perheen ruokailuhetkiä varten? Ruokapöydät kuudelle hengelle tarjoavat viihtyisän ja toimivan vaihtoehdon kodin ruokailutiloihin, jotka kaipaavat tilan tehokasta käyttöä ja samalla tyylikkyyttä.

Valikoimastamme löydät monipuolisen valikoiman pieniä ruokapöytiä kuudelle, valmistettuna erilaisista materiaaleista ja eri tyyleihin sopien. Olipa sisustustyylisi moderni, perinteinen tai vaikkapa skandinaavinen, meiltä löydät laadukkaita ja kestäviä vaihtoehtoja. Lisäksi valikoimastamme löytyy eri värisävyjä, joten voit valita pöydän, joka täydentää kodin sisustusta.

Melko pienen ruokapöydän kätevyys ja monikäyttöisyys tekee siitä ihanteellisen valinnan niin arjen ruokailuhetkiin perheen kanssa kuin ystävien kutsuihin. Voit sijoittaa sen helposti eri tiloihin tarpeen mukaan ja yhdistää siihen juuri oikean määrän tuoleja käyttöösi sopivaksi. Meiltä löydät myös jatkettavia ruokapöytiä, jotka mukautuvat tilapäisiin tarpeisiin, kun paikalle saapuu vaikka useampi juhlavieras.

Tarjoamme laadukkaita ja tyylikkäitä ruokapöytiä, jotka on suunniteltu kestämään arjen käyttöä ja luomaan viihtyisää tunnelmaa kotiisi. Valitse nyt täydellinen pieni ruokapöytä kuudelle henkilölle valikoimastamme ja luo viihtyisä ja toimiva ruokailutila kotiisi!