Bruce   avokulmasohva

2 999 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kätisyys edestä katsottuna:Divaani oikealla

Valitse verhoilu:Bloq vaaleanharmaa

Toimitusaika 6-7 viikkoa

Ihastu Bruce-sohvan valloittavaan muotokieleen ja ensiluokkaiseen mukavuuteen! Tämä modernisti muotoiltu avokulmasohva on vertaansa vailla. Tyylikäs vaaleanharmaa väri ja sirot mustat jalat muodostavat aivan poikkeuksellisen elegantin kokonaisuuden. Voit valita haluatko divaaniosan oikealle vai vasemmalle puolelle.

Elengance-mallistoon kuuluva Bruce-sohva tarjoaa myös parhaimman mahdollisen käyttökokemuksen, sillä sohva on suunniteltu tukemaan ja joustamaan juuri optimaalisesti. Vahvat NoZag-jouset varmistavat, että sohva näyttää ja tuntuu hyvältä vielä vuosienkin jälkeen. Myymälöissämme pääset tilaamaan sohvan myös muilla verhoiluilla varustettuna!

Elegance-tuotteet edustavat ajatonta designia sekä äärimmäistä mukavuutta. Sohvamallisto on suunniteltu vankalla asiantuntemuksella ja vakuuttavalla taidolla. Edistyksellinen tuotantotekniikka ja ensiluokkaiset materiaalit takaavat sohville erinomaisen kestokyvyn. Jokainen Elegance-tuote on luotu luovuudesta, mukavuudesta ja toiminnallisuudesta tinkimättä.