Nordicavokulmasohva (oikea) vaaleanruskea bonded-nahka / mustat metallijalat

1 495 €

Kätisyys edestä katsottuna:Oikeakätinen

Valitse verhoilu:Bonded nahka, ruskea

Valitse jalan väri:Musta

Toimitusaika 2-6 arkipäivää

Suosittu Nordic-sohva nyt edullisesti Maskun verkkokaupasta! Modernilla muotokielellään ihastuttava Nordic-sohva on ajankohtainen ja elegantti valinta olohuoneeseen. Nordic-sohvan muhkeat istuin- ja selkätyynyt tarjoilevat yhtäaikaisesti sekä tukea että mukavaa pintapehmeyttä. Minimalistisen sohvan siro ilme mukautuu saumattomasti moniin erilaisiin sisustustyyleihin. Irralliset selkätyynyt ovat käännettävissä ja ne pysyvät kuohkeina pitkään. Tilava avokulmasohva tarjoaa reilusti tilaa rentoon loikoiluun.

Urban beige -verhoilu sopii monenlaiseen sisustukseen ja on kankaana ihastuttavan pehmeä. Nordic-sohvaan on saatavilla mustat metallijalat tai puiset tammijalat. Sohvan alta imurointi ja moppaaminen onnistuu vaivattomasti.

Selkätyynyjen täyte on polyesteripallokuitua (50%) sekä vaahtomuovirouhetta (50%). Istuintyynyjen täyte on Hr30/30kg/m3-vaahtomuovia. Sohvan jalat kiinnitetään neljällä pultilla.

Helppohoitoinen verhoilu pysyy hyvänä pitkään. Puhdista mahdolliset tahrat kevyesti kostutetulla liinalla tai materiaaliin sopivalla puhdistusaineella.

Sohva on tilattavissa vain verkkokaupasta.