Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Puutarhakalusteet Aurinkovarjot ja paviljongit Aurinkovarjot

Aurinkovarjot tuovat puutarhaan lisää tyyliä ja mukavuutta

Aurinkovarjoja on saatavilla useissa erilaisissa väreissä ja malleissa. Sopisiko sinun terassillesi vaalea aurinkovarjo, tumma aurinkovarjo vai värikäs aurinkovarjo? Entä onko haaveissasi mahdollisimman iso aurinkovarjo vai siro aurinkovarjo, joka sopii pienempäänkin tilaan? Maskusta löydät kaikki vaihtoehdot aina kompaktin kokoisista aurinkovarjoista suuriin jättivarjoihin. 

Kun valitset aurinkovarjoa terassille tai puutarhaan, on tärkeää ottaa huomioon sen kestävyys ja valmistusmateriaalit. Kestävistä materiaaleista, kuten alumiinista tai teräksestä valmistetut aurinkovarjojen rungot kestävät hyvänä todella pitkään. Varmista myös, että käytetty kangas on vedenpitävää, mikäli haluat aurinkovarjon avulla suojata esimerkiksi kesäkalusteitasi pieniltä sadekuuroilta. 

Päivitä terassisi tai puutarhasi entistä viihtyisämmäksi ja hanki upea aurinkovarjo edullisesti Maskusta! Saat tilattua aurinkovarjot ja muut puutarhakalusteet kätevästi netistä kotiinkuljetuksella. Tutustu valikoimaan ja luo puutarhaasi kaunis sisustus! 

Aurinkovarjot terassille ja parvekkeelle

Suuri aurinkovarjo tarjoaa varjoa sekä suojaa auringon haitallisilta säteiltä. Kesäiset grillijuhlat tai puutarhajuhlat muuttuvat hetkessä astetta paremmiksi, kun auringonporotusta pääsee pakoon ihanan varjon alle. Maskun valikoimasta löydät aurinkovarjot monessa eri värissä sekä koossa. 

Sen lisäksi, että aurinkovarjot tarjoavat suojaa auringolta, voivat ne myös suojata kevyiltä sadekuuroilta ja tuulisilta päiviltä. Useimmat aurinkovarjot on valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten polyesterikankaasta, mikä tekee niistä myös vettähylkiviä. Näin ollen sinun ei tarvitse huolehtia ulkokalusteidesi pilaantumisesta äkillisen sadekuuron sattuessa! 

Aurinkovarjot eivät kuitenkaan ole vain käytännöllisiä lisävarusteita terassille, vaan ne tuovat myös ripauksen eleganssia mihin tahansa ulkotilaan. Kauniin muotoilunsa ansiosta aurinkovarjot saavat luotua mistä tahansa tilasta kutsuvamman ja miellyttävämmän. Tutustu Maskun monipuoliseen aurinkovarjojen valikoimaan ja löydä oma suosikkisi!

 

Aurinkovarjot