Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUKSET!
Etusivu Tuotteet Puutarhakalusteet Suojahuput ja hoitoaineet

Suojahuput ja hoitoaineet

Pidennä puutarhakalusteidesi käyttöikää hoitoaineilla!

Puutarhakalusteiden hoitoaineiden avulla säilytät kesäkalustosi uudenveroisena kesästä toiseen. Meiltä löydät monenlaisia hoitoaineita yleisimmille ulkokalustemateriaaleille, kuten puulle, polyrottingille ja muovipuulle.

Ulkokalusteiden rasvapesuaineella puhdistat pinttyneen lian, kuten rasvan ja öljyn jäämät ruokailutilan kalusteista tai pihkan puiden alle sijoitettujen kesäkalusteiden pinnoilta. Esimerkiksi easywood- ja non-wood-materiaalien ja muiden muovipuiden suoja-aine lisää puutarha-, parveke ja terassikalusteidesi helppohoitoisuutta, sillä se estää lian tarttumista pintoihin.

Tekstiilisuoja muodostaa suojan kastumista ja likaantumista vastaan sohvien-, keinujen ja tuolien pehmusteiden ja aurinkovarjojen tekstiilipinnoille sekä auton ja veneen sisustuksille muuttamatta tekstiilin väriä tai ulkomuotoa.

Kirkas puuöljy antaa suojan kastumista, kuivumista ja likaa vastaan muun muassa puupöydille, puutuoleille ja puukeinuille. Puuöljy soveltuu monien pintakäsittelemättömien ja öljyttyjen puulajien pinnoille.

Puu- ja muovikalustepesuaine, jolla puhdistat tehokkaasti kaikki ulkokalusteesi aurinkosängyistä tarjoiluvaunuihin ja sohvapöytiin.

Tutustu puutarhakalusteiden hoitoaineisiin verkkokaupassa pitääksesi kesäkalusteistasi hyvää huolta.

Suojahuput ja hoitoaineet