Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Puutarhakalusteet Suojahuput ja hoitoaineet

Pidennä puutarhakalusteidesi käyttöikää hoitoaineilla

Puutarhakalusteiden hoitoaineiden avulla säilytät kesäkalustosi uudenveroisena kesästä toiseen. Meiltä löydät monenlaisia hoitoaineita yleisimmille ulkokalustemateriaaleille, kuten puulle, polyrottingille ja muovipuulle.

Ulkokalusteiden rasvapesuaineella puhdistat pinttyneen lian, kuten rasvan ja öljyn jäämät ruokailutilan kalusteista tai pihkan puiden alle sijoitettujen kesäkalusteiden pinnoilta. Esimerkiksi easywood- ja non-wood-materiaalien ja muiden muovipuiden suoja-aine lisää puutarha-, parveke ja terassikalusteidesi helppohoitoisuutta, sillä se estää lian tarttumista pintoihin.

Tekstiilisuoja muodostaa suojan kastumista ja likaantumista vastaan sohvien-, keinujen ja tuolien pehmusteiden ja aurinkovarjojen tekstiilipinnoille sekä auton ja veneen sisustuksille muuttamatta tekstiilin väriä tai ulkomuotoa.

Kirkas puuöljy antaa suojan kastumista, kuivumista ja likaa vastaan muun muassa puupöydille, puutuoleille ja puukeinuille. Puuöljy soveltuu monien pintakäsittelemättömien ja öljyttyjen puulajien pinnoille.

Puu- ja muovikalustepesuaine, jolla puhdistat tehokkaasti kaikki ulkokalusteesi aurinkosängyistä tarjoiluvaunuihin ja sohvapöytiin.

Tutustu puutarhakalusteiden hoitoaineisiin verkkokaupassa pitääksesi kesäkalusteistasi hyvää huolta.

Ulkokalusteiden suojahuput ja hoitoaineet

Suojaa puutarhakalusteesi hupulla ja oikeilla hoitoaineilla! Suojahupuilla lisäät puutarhakalusteidesi ja terassikalusteidesi käyttöikää, sillä suojahuppu suojaa lialta ja kastumiselta kesäpihassa sekä kosteudelta säilytyksessä talvella. Puutarhakalusteiden suojahuppumme ovat helppokäyttöisiä: ne toimivat vetämällä huppu puutarhakalusteen päälle ja kiristämällä.

Puutarhakalusteiden suojahuppuvalikoimamme on hämmästyttävän laaja. Valikoimastamme löytyy aurinkosängyn suojahuppu, aurinkovarjon suojahuppu, sivuvarjon suojahuppu, suojahuput eri kokoisille ja pyöreälle ruokaryhmälle, suojahuppu sohvaryhmille ja suojahuput sekä matalille kulmasohville että korkeille kulmasohville.

Puutarhakalusteiden suojahupulla ja puutarhakalusteiden hoitoaineilla pidät puutarhakalusteistasi, niin sohvista kuin ruokaryhmistä, hyvää huolta säilyttäen ne uudenveroisina kesästä toiseen.

Tutustu monipuoliseen puutarhakalusteiden suojahuppujen valikoimaamme verkkokaupassa ja löydä tarpeitasi vastaava suojahuppu!

 

Suojahuput ja hoitoaineet