Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Ruokailutila Ruokapöydät Pyöreät ruokapöydät

Pyöreät ruokapöydät eri tyyleissä 

Pyöreä ruokapöytä yhdellä jalalla on usein näyttävä ilmestys, kun taas nelijalkainen pyöreä pöytä on perinteisempi valinta. Yksijalkainen pyöreä ruokapöytä on tällä hetkellä hyvin suosittu pöytämalli ja tuttu näky myös sisustuslehtien sivuilta.  

Ruokapöydän ulkonäköön vaikuttaa valmistusmateriaali sekä väri. Onko oma suosikkisi valkoinen pyöreä pöytä, musta pyöreä pöytä, puinen pyöreä pöytä vai jokin muu? Entä pidätkö enemmän sirosta ja minimalistisesta muotoilusta vai perinteisemmästä tyylistä tai maalaisromanttisesta ilmeestä?  

Makuja on monia, mutta niin on onneksi myös pöytämalleja. Voit tilata unelmiesi ruokapöydän suoraan verkkokaupastamme tai tutkailla pyöreiden pöytien valikoimaa lähimmässä Masku-myymälässäsi. 

Pyöreät ruokapöydät edullisesti netistä

Pyöreä ruokapöytä vangitsee katseet ja tuo tilaan kaunista harmoniaa. Pyöreän ruokapöydän äärellä aterioidessa saa katsekontaktin jokaiseen ruokailijaan, ja kaikki tarjottavat ovat mukavasti oman käden ulottuvilla. Pyöreitä ruokapöytiä on saatavilla useassa eri koossa. Sopisiko kotiisi parhaiten neljän hengen pyöreä pöytä, kuuden hengen pyöreä pöytä vai kahdeksalle hengelle suunniteltu pyöreä pöytä? 

Keittiönpöytä on usein se paikka, jonka äärellä jaetaan päivän kuulumiset, tehdään läksyt, luetaan aamun lehti ja tietysti myös ruokaillaan. Siksi ruokailutilaan kannattaakin hankkia pöytä, joka miellyttää omaa silmää. Tyylikkään ulkonäön ohella ruokapöydän on syytä kestää hyvänä arjen pyörteissä. Laadukkaista materiaaleista valmistetut pyöreät pöydät säilyttävät upean ilmeensä pitkään. 

Tutustu Maskun valikoimaan ja löydä täydellinen pyöreä pöytä omaankin kotiisi! Valikoimassamme ovat edustettuina ruokapöydät useassa eri koossa sekä tyylissä.