Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Ruokailutilan kalusteet Hovi & Saana jatkettava ruokaryhmä (1+6)

Hovi & Saana jatkettava ruokaryhmä (1+6)

Laadukas ja perinteikäs!

Kutsu ystävät koolle!

Suorakaiteen muotoinen Hovi-ruokapöytä sopii niin maalaisromanttiseen kuin nykyaikaiseenkin keittiöön ja muuntuu aina juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi. Jatkettava 4-hengen pöytä muuttuu helposti lisälevyn ansiosta 6-hengen pöydäksi. Runko ja jalat on valkoiseksi maalattua massiivikoivua ja 2 cm paksu harmaaksi maalattu pöydänkansi on myös massiivipuuta.

Saana-ruokatuoli tuo taas ripauksen tyylikkyyttä ruokailutilaan ja kangasverhoiltu tuoli tuo pehmeää muotokieltä keittiöön. Kauttaaltaan pehmustetuilla viihtyy myös kauemmin. Selkeälinjaisen tuolin runko on valkoiseksi maalattua pyökkiä ja verhoiluna on ajaton hiilenharmaa sisustuskangas. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Virossa valmistetun tukevan suorakaiteen muotoisen Hovi-ruokapöydän on suunnitellut Olavi Väätti, ja siinä yhdistyy perinteinen puusepäntaito sekä nykytekniikan tuoma laadukkuus. Pöytä on erittäin helppohoitoinen, eikä vaadi muuta huoltoa kuin puhtaanapidon. Pyyhi kuivalla tai kostealla rievulla ja käytä tarvittaessa mietoa veteen sekoitettua puhdistusainetta. Pöydän mukana tuleva lisälevy (40 cm) säilyy kätevästi kansilevyn alla piilossa, ja pöydässä on kätevä tukijalka jatkolevyn alle. Se tukevoittaa ruokapöytää jatkopalan ollessa paikoillaan. Lisähintaan on saatavana myös toinen jatkolevy, jolloin pöydän maksimipituus on 220 cm. Pöytä toimitetaan osissa, mutta se on helppo kasata hyvien kuvallisten kasausohjeiden avulla.

Ryhdikkäillä Saana-hupputuoleilla saat lisäksi silmäniloa ruokailutilaan. Tuolin korkea selkänoja ja kauttaaltaan vaahtomuovitäytteellä pehmustettu istuinosa, lisää istumisen nautintoa ja tuolin ulkonäön täydentävät ajaton huonekalukangasverhoilu sekä sirot valkoiseksi maalatut pyökkijalat. Tuoli toimitetaan valmiiksi kasattuna.

  • Leveys: 90 cm
  • Pituus: 140 cm
  • Maksimipituus: 180 cm
  • Tuolin mitat: K90, L42, S51 cm
  • Ruokapöydän valkoiseksi maalattu kansi on materiaaliltaan pinnoitettua MDF-levyä (2 cm). Runko ja jalat ovat valkoiseksi maalattua massiivikoivua. Valkoiseksi maalattu lisälevy on materiaaliltaan pinnoitettua MDF-levyä (2 cm). Ruokapöytä toimitetaan osissa, ja se on käyttövalmis kun vain jalat ruuvataan kiinni.

    Ruokatuolin runko ja jalat ovat valkoiseksi maalattua pyökkiä. Istuinosa on verhoiltu hiilenharmaalla verhoilukankaalla, ja pehmusteet ovat vaahtomuovia. Tuoli toimitetaan valmiiksi kasattuna.

  • Tuotenumero: MYY03528
  • 1