Etusivu / Huoneet / Ruokailutila / Tuolit

Tuolit

Mukavassa tuolissa istuu mielellään pidemmänkin päivällisen ajan. Kokoa tyylikkäät ruokatuolit kehystämään ruokapöytääsi. Ruokapöydän tuoleilla saat keittiöösi tai ruokailutilaasi helposti uutta upeaa ilmettä. Meiltä Maskusta löydät runsaasti erilaisia tuolivaihtoehtoja – jakkaroita, penkkejä ja baarituoleja unohtamatta.

Ruokapöydän tuolit helposti netistä

Maskun verkkokaupasta tilaat laadukkaat tuolit helposti suoraan kotiisi. Laaja valikoimamme tarjoaa kauniita ja kestäviä vaihtoehtoja monenlaisiin sisustustyyleihin. Sopisiko sinun kotiisi perinteiset valkoiset ruokatuolit, rouheat nahalla verhoillut tuolit vai kevyesti pehmustetut ruokapöydän tuolit?

Tutustu valikoimaan verkkokaupassamme tai kokeile tuolien tuntumaa lähimmässä Masku-myymälässäsi. Asiantuntevat myyjämme auttavat mielellään sopivan ratkaisun löytämisessä!

Ruokapöydän tuoleilla uusi ilme ruokailutilaan

Valikoimastamme löytyy ruokapöydän tuolien lisäksi myös baarituoleja ja -jakkaroita, jotka sopivat esimerkiksi keittiösaarekkeisiin tai aamiaiskulmauksiin. Baarituolit sopivat erityisen hyvin pieniin tiloihin, joissa suurempia ruokailukeskittymiä ei kaivata. Baarituolien lisäksi valikoimastamme löytyy erilaisia jakkaroita, joita voi helposti pinota ja käyttää vain tarvittaessa.

Ruokapöydän tuoleja on saatavilla eri tyyleissä. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on runsaasti. Modernit nahkaverhoilut ovat helppohoitoisia, sillä niihin läikkyneet liat saa helposti puhdistettua kostealla liinalla. Myöskin muoviset ruokapöydän tuolit ovat helppoja hoitaa, sillä niihin ei tartu lujimmatkaan rasvaläiskät. Puinen ruokapöydän tuoli taas on perinteisempi valinta ja säilyy kauniina hyvällä huollolla vuosikausia.

174 tuotetta

Näytetään 24 / 174 kpl