Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Ruokailutilan kalusteet Ruokailuryhmät Saana & Matilda ruokaryhmä vaaleanharmaa (1+6)

Saana & Matilda ruokaryhmä vaaleanharmaa (1+6)

Ripaus näyttävyyttä!

Edullinen Saana-ruokapöytä on todellinen ruokapöytien yleismalli, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Perinteikkään ruokapöydän runko on tukevaa massiivikoivua ja kansi on valmistettu kestävästä MDF-levystä. Keveä ja ajaton pöytä on helppo myös yhdistää erilaisten ruokatuolien kanssa yhteen.

Matilda-hupputuoli on kaunis kuin koru ja siinä yhdistyy niin kaunis ja pehmeä muotokieli kuin ylellisyys ja ryhdikäs istumamukavuus. Luksusta ulkonäköön antavat lisäksi takaselkämyksen syvään kiinnitetyt napit ja ajaton tummanharmaa kangas. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Valkoiseksi maalatun Saana-ruokapöydän muotoilu perustuu selkeisiin linjoihin ja siro pöytä luo kevyen ja ajattoman kauniin ilmeen ruokailutilaan. Ryhdikkäässä pöydässä on jämäkkä MDF-kansi sekä tukevat massivipuiset jalat. Helppohoitoinen pöytä ei vaadi muuta huoltoa kuin puhtaanapidon. Pyyhi kuivalla tai kostealla rievulla ja käytä tarvittaessa mietoa veteen sekoitettua puhdistusainetta. Istumapaikkoja suorakaiteen muotoisessa ruokapöydässä on kuudelle henkilölle. Pöytä sopii niin keittiöön kuin ruokailutilaan, ja se on helppo sijoittaa seinän vierustalle tai vaikka keskelle huonetta.

Näyttävä ja elegantin Matilda-hupputuolin korkea selkänoja ja kauttaaltaan vaahtomuovitäytteellä pehmustettu istuinosa, lisäävät istumisen nautintoa ja tuolin ulkonäön täydentävät kapeat valkoiset massiivikumipuujalat. Lisäksi ruokatuoli on verhoiltu tukevalla huonekalukankaalla.

  • Leveys: 160 cm
  • Korkeus: 75 cm
  • Syvyys: 85 cm
  • Tuolin mitat: K103,L62 cm
  • Runko ja jalat ovat valkoiseksi maalattua massiivikoivua. Kansi materiaali on kestävää valkoiseksi maalattua MDF-levyä. Ruokapöytä toimitetaan osissa, ja se on käyttövalmis kun vain jalat ruuvataan kiinni.

    Ruokatuoli on verhoiltu tummanharmaalla sisustuskankaalla ja takaselkämyksessä on syvään kiinnitetyt napit. Pehmusteet ovat vaahtomuovia. Jalat ovat valkoiseksi maalattua massiivikumipuuta. Ruokatuoli toimitetaan kasattuna.

  • Tuotenumero: MYY03597