Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Ruokailutilan kalusteet Ruokapöydät Concept Black ruokaryhmä pyöreä (1+4)

Concept Black ruokaryhmä pyöreä (1+4)

Modernia ilmettä ruokailutilaan!

Siro Concept Black –ruokapöytä on yhdistelmä ajatonta, perinteistä sekä trendikästä muotokieltä. Tukevalla pulverimaalatulla teräsjalalla varustellun ruokapöydän kansi on mustaksi maalattua ja kestävää saarniviilua.

Concept Black –ruokatuolissa yhdistyy upeasti moderni muotoiltu muovi-istuin ja tyylikkäät sekä ajattomat teräsjalat. Muotoon valettu istuinosa tekee siitä käyttöä hyvin kestävän, ja istuinmukavuutta on lisäksi paranneltu pehmustetulla, keinonahalla verhoilulla istuinosalla. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Trendikäs Concept Black –ruokapöytä on nykyaikaista ruokailutilaa arvostavalle loistava valinta, ja pöytä sopii muodoltaan myös pienempiin tiloihin. Istumapaikkoja ruokapöydässä on neljälle ruokailijalle, ja koska pöydän ääressä istutaan lähekkäin, keskusteleminen on myös helpompaa. Sirossa pöydässä on ohut 1,8 cm paksu maalattu sekä pinnoitettu MDF-levystä valmistettu kansi, joka helppohoitoisuutensa ansiosta tarvitsee huolloksi vain puhtaanapidon. Pinnan voi pyyhkiä kuivalla tai kostealla rievulla ja käyttää tarvittaessa mietoa veteen sekoitettua puhdistusainetta. Tuote toimitetaan osissa, mutta se on käyttövalmis kun vain jalka ruuvataan kiinni.

Sirosta olemuksestaan huolimatta Concept Black –ruokatuolit ovat tukevia ja istuinosan keinonahkaverhoilun helppohoitoisuuden ansiosta, se on myös turvallinen valinta lapsiperheen ruokatuoliksi. Modernin tuolin sirot sekä ilmavat jalat ovat kestävää pulverimaalattua terästä ja musta väri antaa lisäksi ruokailutilaan pienen säväyksen tyylikkyyttä. Tuote toimitetaan osissa, mutta se on käyttövalmis kun vain jalat ruuvataan kiinni.

  • Istuinpaikkojen määrä: 4
  • Pöytä: H110, K74 cm cm
  • Tuolin mitat: L48, S55, K88 cm cm
  • Ruokapöydänkannen materiaali on mustaksi maalattua ja kestävää saarniviilua. Pöydässä on pulverimaalattu teräsjalka. Ruokapöytä toimitetaan osissa, ja se on käyttövalmis kun vain jalat ruuvataan kiinni.

    Ruokatuolin muotoon valettu kuppi-istuin on PP-polypropeenia ja jalat pulverimaalattua terästä. Istuinpehmuste on vaahtomuovia ja se on verhoiltu keinonahalla. Ruokatuoli toimitetaan osissa, mutta se on käyttövalmis kun vain jalat ruuvataan kiinni.

  • Tuotenumero: MYY03442
  • 1

Voisit kiinnostua myös näistä

Saman sarjan tuotteet