Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Ruokailutilan kalusteet Ruokapöydät Cubic ruokaryhmä (1+6), harmaat tuolit

Cubic ruokaryhmä (1+6), harmaat tuolit

Massiivista ja modernia!

Ripaus samettia tuo ruokailutilaan ylellisyyttä!

Käytännöllisellä lasikannella varusteltu Cubic-ruokapöytä on helppohoitoisuutta ja kestävyyttä arvostavan kuluttajan unelma. Vaikuttavan ruokapöydän runko sekä paksu pöydänkansi on valmistettu MDF-levystä ja maalatun kannen päällä on iskuja kestävä lasikansi. Komeuden kruunaavat tukevat jalat.

Moderni Cubic-ruokatuoli on yhdistelmä eleganttiin seurusteluun sopivaa linjakasta muotokieltä sekä samettikankaan tuomaa ylellistä tunnelmaa. Täysin verhoillun ruokatuolin istuinosan istuinmukavuus viimeistelee ruokailunautinnon, ja selkänojan metallinen kahva helpottaa tuolin siirtelyä. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Laadukkaan, pinnoitettua MDF-levyä olevan Cubic-ruokapöydän kannen vahvuus on lähes 6 cm, ja tukevat mattamaalatut jalat ovat 9 cm paksut. Tästä huolimatta pöytä on ilmavan ja siron näköinen, sillä sen muotoilu perustuu selkeisiin linjoihin ja lasikannen näyttävyyteen. Istumapaikkoja suorakaiteen muotoisessa ruokapöydässä on kuudelle henkilölle ja se on helppo sijoittaa niin seinän vierustalle kuin keskelle huonetta. Moderni ruokapöytä on lisäksi helppohoitoinen, sillä valkoinen lasikansi ei tarvitse muuta kuin säännöllisen pyyhkimisen.

Muhkean Cubic-ruokatuolin matala selkänoja, harmaa samettikangasverhoilu ja metallikahva antavat juhlallisen fiiliksen arjen keskelle. Sirot, valkoiseksi maalatut jalat kapenevat hivenen alaspäin ja kestävä Hombre-samettiverhoilu tekee tuolista pitkäikäisen ja turvallisen valinnan myös lapsiperheen ruokatuoliksi. Hyvä hoito ja kankaasta huolehtiminen takaavat sametille pitkän iän. Säännöllinen imurointi ja harjaus pitävät irtolian ja pölyn loitolla sekä hidastavat sametin ikääntymistä.

  • Leveys: 95 cm
  • Istuinpaikkojen määrä: 6
  • Korkeus: 77 cm
  • Pituus: 180 cm
  • Tuolin mitat: K91, L44, S57 cm
  • Ruokapöydän runko ja jalat ovat valkoiseksi mattamaalattua MDF-levyä. Kannen materiaali on valkoiseksi maalattua pinnoitettua MDF-levyä. Pöydässä on valkoinen iskunkestävä lasikansi. Ruokapöytä toimitetaan osissa, ja se on käyttövalmis kun vain jalat ruuvataan kiinni.

    Ruokatuolin tukeva istuinrunko on materiaaliltaan massiivipyökkiä ja kahva ovat materiaaliltaan metallia. Istuin- ja selkänojapehmusteet ovat vaahtomuovia. Ruokatuoli on täysin valmiiksi kasattu.

  • Tuotenumero: MYY03552

Voisit kiinnostua myös näistä

Saman sarjan tuotteet