Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Opiskelijaboksin sisustus pikkurahalla

Opiskelijaboksin sisustus pikkurahalla

Opiskelijaboksin sisustus pikkurahalla

Muutto pieneen yksiöön, kimppakämppään tai soluasuntoon on ajankohtainen aihe monelle opiskelijalle. Neliöitä on vähän, eikä eurojakaan tulvi ovista ja ikkunoista. Miten toteuttaa pienen asunnon viihtyisä sisustus opiskelijabudjetilla?
Olet oikeassa paikassa, sillä Maskun monipuolisesta valikoimasta löydät tilaa säästäviä ratkaisuja opiskelijalle sopivin hinnoin. Tutustu verkkokauppamme valikoimassa esimerkiksi vuoteisiin, kirjoituspöytiin, parvekekalusteisiin sekä pieniin ruokailuryhmiin.

Ensimmäiseen omaan kotiin!

Ensimmäinen oma koti on iso juttu ja pienen kodin sisustaminen lämmittää sydäntä. Kämppä voi olla hiukan resuinen ja pintamateriaalit eivät aina ole sitä viimeisintä huutoa, mutta pienillä ratkaisuilla sopesta saa oikein kodikkaan.
Vaikka budjetti on pieni, on olemassa asioita, joista ei kannata tinkiä. Näitä ovat muun muassa mukava sänky sekä ergonominen työpöytä. Mukavassa sängyssä keräät voimia seuraavan päivän haasteisiin ja työpöytäsi ääressä hoidat opiskelut varmasti mieluummin ilman särkyä ja puutumista.

Runkopatjasänky on hyvä valinta opiskelijabudjetille, sillä yhdellä ostoksella saat koko kokonaisuuden. Jalat kiinni ja petivaatteet päälle. Runkopatjan väriä on helppo vaihtaa erilaisin patjansuojuksin. Lisäksi voit hankkia sänkyyn sisustukseen sopivan päädyn. Kokonaisuuden kruunaat kauniilla lakanoilla. Maskun runkopatjavalikoimasta löytyy sopiva ratkaisu monenlaiselle budjetille, mutta toki sängyn valinnassa tulee kiinnittää huomiota myös patjan kovuuteen sekä muihin mukavuutta lisääviin ominaisuuksiin. Sängyn valinta vaikuttaa suoraan hyvinvointiisi.

Panosta työergonomiaan jo nuorena

Opiskelijaboksissa työpiste voi tuottaa päänvaivaa, sillä tilaa on melko vähän. Toisaalta, mikäli oman kämpän tulee taipua myös kotitoimistoksi, on työpiste syytä suunnitella ajatuksella. Masku tarjoaa useita erinomaisia ratkaisuja myös kompaktiin tilaan. On pieniä läppäripöytiä sekä ergonomisia säätöpöytiä, joiden ääressä työskentelyasentoa voi vaihtaa lennosta. Jos tarvitset säilytystilaa opiskelutarvikkeille, voit valita näppärän työpöydän laatikostolla tai hankkia erillisen kaapin tai pienen lipaston. Työpistettä perustaessa kannattaa miettiä, kuinka paljon vietät aikaa pöydän ääressä ja kuinka paljon se saa viedä tilaa. Maskun valikoimasta löytyy ratkaisu jokaiseen tarpeeseen.

Illan rentoutumishetkiä sekä kavereiden yökyläilyjä varten voisi olla mukavaa hankkia myös pehmeä vuodesohva tai ylimääräinen vuodetuoli. Nämäkin ratkaisut voit ujuttaa sujuvasti kevyellekin opiskelijabudjetille ja aina voit kysyä suunnitteluapua asiakaspalvelustamme tai lähimmästä myymälästä.

Sisusta mieluisin värein

Pienessäkin asunnossa sisustus alkaa värimaailmasta. Valkoinen asunto on helppo somistaa erilaisten tekstiilien ja sisustusesineiden avulla oman näköiseksi. Jos asunnossa on jokin vahva elementti, esimerkiksi värikkäät keittiön kaapistot tai tumma tehosteseinä, se kannattaa huomioida kokonaisuuden värien tasapainoa miettiessä. Haluatko korostaa elementtiä vai pehmentää sen vaikutusta? Värimaailmaa voit toteuttaa esimerkiksi sisustustyynyillä, verhoilla, matoilla sekä muilla edullisilla sisustuselementeillä.

Olemme koonneet Maskun verkkokauppaan oman tuoteryhmän opiskelijalle. Tästä valikoimasta löydät budjettiisi sopivat vuoteet, työpöydät, pienet ruokailuryhmät, sohvat sekä kauniit sisustustuotteet. Voit tutustua laajaan valikoimaamme verkkokaupassa. Maskun myymälästä saat lisäksi asiantuntevaa opastusta esimerkiksi oikeanlaisen sängyn tai sopivan työpöydän valintaan. Toimitamme tuotteet kotiin asti ja maksunkin voi hoitaa halutessaan joustavissa erissä.

Virkeitä ja rikastuttavia opiskeluhetkiä jokaiselle!