Etusivu / Huoneet / Ruokailutila / Tuolit / Jakkarat ja porrasjakkarat

Jakkarat ja porrasjakkarat

Jakkarat ja porrasjakkarat

0 tuotetta

Näytetään 0 / 0 kpl

Jakkara netistä - laaja valikoima

Jakkara on käytännöllinen huonekalu, joka pelastaa monenlaisesta pinteestä. Jakkaraa voit käyttää apunasi esimerkiksi silloin, kun tarvitset aivan ylimmäisen hyllyn perimmäisestä nurkasta jotakin. Ja toimiipa jakkara myös kätevänä lisäistuimena, kun kaikki tuolit ovat jo varattuina. Kevyttä jakkaraa on helppo siirrellä tarvittaessa. Soma jakkara hoitaa moitteettomasti myös sivupöydän tai yöpöydän virkaa. 

Maskusta tilaat jakkarat ja muut kodin huonekalut edullisesti. Valikoimastamme löydät mustat jakkarat, valkoiset jakkarat, puiset jakkarat, porrasjakkarat sekä monet muut! Tutustu tarjontaan ja osta suosikkisi helposti netistä kotiinkuljetuksella! 

Keittiöjakkara on käytännöllinen huonekalu 

Huteralle tuolille kiipeäminen ei ole viisasta, kun haluat kurotella asentamaan lamppua tai siivoilet yläkaappeja. Kätevä keittiöjakkara tai porrasjakkara on parempi valinta tällaisiin tilanteisiin. Portailla varustetun jakkaran päälle kiipeäminen on helppoa. Lisäksi porrasjakkara toimii tyylikkäänä somisteena keittiössä tai kodin muissa huoneissa. Porrasjakkaran päälle asettelet kauniisti esimerkiksi viherkasveja. 

Istahda mukavalle jakkaralle 

Aina silloin tällöin tulee tilanteita, jolloin istumapaikkoja olisi hyvä olla enemmän, mutta tuoleja ei välttämättä mahdu riittävästi pöydän ympärille. Siro jakkara sopii tuoliksi esimerkiksi pöydän päätyyn. Monet jakkarat voit myös pinota näppärästi päällekkäin, mikä helpottaa niiden varastointia ja säilyttämistä.  

Puinen porrasjakkara on tukeva 

Puusta valmistettu jakkara on kestävä valinta. Huolella valmistettu puinen jakkara kestää hyvin painoa ja säilyy hyvässä kunnossa vuodesta toiseen. Jos tarkoituksenasi on löytää jakkara, jonka päälle voi myös nousta, muista varmistaa, että jakkaran jalat ovat mahdollisimman vahvat. Maskusta löydät jakkaroita useammassa eri sävyssä ja tyylissä - tutustu valikoimaamme verkkokaupassa!