Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Puutarhakalusteet pienelle parvekkeelle

Puutarhakalusteet pienelle parvekkeelle

Puutarhakalusteet pienelle parvekkeelle

Pienestä parvekkeesta saa loihdittua upean ulkokeitaan melko pienellä vaivalla. Kaikkein tärkeintä on löytää omaan tyyliin istuvat mukavat puutarhakalusteet, jotka sopivat myös kokonsa puolesta parvekkeelle. Oikeilla kesäkalusteilla saat luotua parvekkeestasi ihanan olohuoneen jatkeen. Etsitpä sitten tuoleja, pöytiä tai sohvaryhmiä, on valinnanvaraa runsaasti. Tässä muutamia vinkkejä parhaiden puutarhakalusteiden valitsemiseen pienelle parvekkeellesi:

1. Mittaa tila

Parvekkeen sisustaminen kannattaa ehdottomasti aloittaa tilan mittaamisella. Mittaamisen jälkeen tiedät tarkemmin, kuinka paljon neliöitä sinulla on käytettävissäsi. Tämä auttaa rajaamaan vaihtoehtoja valitessasi parvekkeelle sopivia puutarhakalusteita

parveke ulkokalusteet

2. Valitse kestävät materiaalit

Kun ostat puutarhakalusteita, etsi materiaaleja, jotka ovat suunniteltu kestämään vaihtelevia sääolosuhteita. Lasitettu parveke mahdollistaa erilaisten materiaalien käytön hieman vapaammin, mutta avonaiselle parvekkeelle kannattaa ehdottomasti hankkia vain säänkestäviä ulkokalusteita. Esimerkiksi polyrottingista tai tiikistä valmistetut puutarhakalusteet ovat erinomaisia valintoja parvekkeelle. 

3. Panosta mukavuuteen

Mukavuuden tulisi olla yksi tärkeimmistä kriteereistä, kun valitset puutarhakalusteita pienelle parvekkeellesi, sillä kalusteiden tuntuma vaikuttaa paljon siihen, kuinka paljon aikaa tulet lopulta parvekkeellasi viettämään. Esimerkiksi ihanan pesän muodostava korituoli saa takuulla viihtymään, ja huolella valittu sohva houkuttelee makoilemaan. 

parvekekalusteet edullisesti
 

4. Huomioi kalusteiden monikäyttöisyys

Yksi parhaista tavoista hyödyntää pientä parveketta on valita mahdollisimman monikäyttöisiä kalusteita. Valitse esimerkiksi säilytystilalla varustettu sohvapöytä tai säilytyslaatikko, joka toimii samalla myös penkkinä.  

5. Valitse taitettavat tai pinottavat kalusteet

Jos haluat maksimoida tilan käyttömahdollisuudet, valitse sellaiset kalusteet, jotka voi halutessaan taittaa tai pinota. Pinottavat ja taitettavat parvekekalusteet on helpompi varastoida tarvittaessa. Taitettavat tuolit ja pöydät sopivat täydellisesti parvekkeelle, koska ne ovat kooltaan siroja ja siirreltävissä vaivattomasti. 

puiset parvekekalusteet

Tutustu Maskun parvekekalusteisiin täällä ja tee upeita löytöjä edulliseen hintaan!