Etusivu / Artikkelit / Helppohoitoiset polyrottinkikalusteet terassille

Helppohoitoiset polyrottinkikalusteet terassille

Helppohoitoiset polyrottinkikalusteet terassille

Arvostatko vaivattomuutta ja hyvää kestokykyä ulkokalusteissa? Siinä tapauksessa säänkestävä polyrottinki on mainio valinta sinulle! Polyrottingista valmistettuja puutarhakalusteita ei tarvitse huoltaa ja puunata, vaan ne ovat helppohoitoisia ratkaisuja myös avonaisiin ulkotiloihin. 

Ulkonäöltään aitoa luonnonrottinkia muistuttava polyrottinki on täydellinen materiaali pihakalusteisiin, sillä tyylikkään ulkonäkönsä lisäksi materiaali on tunnettu myös erinomaisesta kestokyvystään. Helppohoitoisia polyrottinkikalusteita ei tarvitse kantaa suojaan kesäsateen yllättäessä. Myös auringonpaistetta polyrottinkikalusteet kestävät hyvin, mutta tumma polyrottinki saattaa jonkin verran vaalentua sävyltään suoran auringonpaisteen alla.

Polyrottinkikalusteet sopivat myös heille, joilla ei ole mahdollisuutta varastoida ulkokalusteita talven ajaksi. Polyrottinki sietää pakkasta, mutta liiallinen lumen paino saattaa koitua kohtaloksi. Mikäli säilytät polyrottinkikalusteitasi pihalla läpi talven, pidä huoli, etteivät suuret lumikasat vahingoita kalusteita. Tarvittaessa voit hankkia ulkokalusteillesi myös kätevän suojahupun

Miksi valita polyrottinki? 
  • Helppohoitoinen 

  • Säänkestävä 

  • Tyylikäs ulkonäkö 

  • Ei tarvetta talvivarastoinnille 

Hoito-ohjeet pöyrotiinkikalusteille
  • Tahranpoistoon suositellaan pyyhintää kostealla liinalla 

  • Sitkeämpien tahrojen poistoon neutraali tai aavistuksen emäksinen pesuaine 

  • Polyrottinkikalusteiden pehmusteet kannattaa suojata niille suunnatuilla hoitoaineilla

Mitä on polyrottinki?

Polyrottinki jäljittelee ulkonäöllään aitoa rottinkia, mutta sopii luonnonrottinkia paremmin myös ulkokäyttöön. Polyrottinkikalusteet valmistetaan polyeteenimuovista, josta muotoillaan kaunista punosnauhaa. Polyrottinki on tällä hetkellä erittäin suosittu ulkokalustemateriaali hyvän kestokykynsä ansiosta. 

Tutustu Maskun polyrottinkikalusteiden valikoimaan ja löydä säänkestävä ratkaisu omalle terassillesi! Voit tilata kalusteet terassille helposti netistä tai vierailla myymälöidemme kesäpihoilla tekemässä löytöjä.