Etusivu / Artikkelit / Suomen kattavin huonekalujen yritysmyynti

Suomen kattavin huonekalujen yritysmyynti

Suomen kattavin huonekalujen yritysmyynti

Oletko perustanut yrityksen ja toimistosi kumisee vielä tyhjyyttään? Unelmoitko raikkaammasta ilmeestä liiketilassasi? Puuttuuko taukotilastanne muhkea lekottelusohva? Nyt voit hankkia kaikki laadukkaat ja edulliset huonekalut yrityksesi käyttöön helposti samasta osoitteesta! Masku Business tarjoaa huonekaluja ja sisustustuotteita yritykselle huippuedulliseen hintaan.

Sisustusratkaisut moneen tilaan

Oli kyseessä sitten toimisto, kotoa käsin toimiva yritys, ravintola tai vaikkapa kampaamotilat, meiltä löydät sopivat tuotteet pieneen ilmeen kirkastukseen tai kokonaisvaltaisempaan muutokseen. Huonekalut järjestyvät myös suurempiin tarpeisiin kaupungeille, kunnille ja kouluille, sillä valikoimassamme on yli 100 000 varastotuotetta jopa muutaman päivän toimitusajalla.

Lisää viihtyvyyttä työpaikalle

Toimiston huonekaluista puhuttaessa yksi tärkeimmistä seikoista on ergonomia. Ergonomisesti suunnitelluilla huonekaluilla on suuri merkitys työkykyyn, työssä jaksamiseen sekä viihtyvyyteen. Laadukkaat säädettävät pöydät, työpistematot ja tukevat tietokonetuolit ovatkin usein työntekijöiden toivelistalla. Myös tarpeeksi kirkas valaistus on tärkeässä roolissa, sillä se auttaa pysymään virkeänä pimeimpinäkin aamuina.

Toimiston sisustamisessa ei kuitenkaan kannata keskittyä vain työpisteisiin, sillä tauot ovat yhtä tärkeä osa päivää. Toimistolle kannattaa luoda mukavia levähdyspaikkoja sohvista, pöydistä ja nojatuoleista. Jos toimistotilojen yhteydessä on parveke tai terassi, autamme ilolla uudistamaan myös ulkotilat. Uusi ruokailuryhmä tai vaikkapa uudet pehmusteet terassikalusteisiin tekevät ihmeitä.

Liiketilan viihtyisään ilmeeseen sekä toimiviin sisustusratkaisuihin kannattaa kiinnittää huomiota jo suunnitteluvaiheessa. Mukava sohva kampaamon odotustilassa tai tyylikkäät pöydät kahvilassa saavat asiakkaatkin viihtymään paremmin.

Harkittu sisustus tuo viimeistellyn ilmeen ja hyvät säilytysratkaisut tekevät tilastasi toimivan. Vaihtele värejä ja valaistusta sesongin mukaan. Matoilla ja koristetyynyillä saat jo pienellä vaivalla muutettua tilan tunnelmaa. Mikäli sisustettavan tilan huonekaluja tullaan siirtelemään tai käyttöä on paljon, kuten esimerkiksi ravintolassa, panosta laadukkaisiin sekä kestäviin materiaaleihin, mutta huomioi myös liikuteltavuus.

Mikäli kaipaat apua tai ideoita tilojen sisustamiseen, ammattitaitoinen myyntitiimimme on aina apunasi!

Tee tilauksesi helposti

Tilaaminen Maskusta on äärettömän helppoa. Puhelinmyyntimme (puh. 0201 211 225) on auki joka päivä, joten ehdit hoitamaan tilaukset juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Hinnat eivät päätä pakota, sillä saat kahdeksan prosentin lisäalennuksen jo alennetuista tuotteista. Hinnoittelu on paitsi reilua, myös selkeää, sillä verkkokaupassa on aina näkyvissä suoraan myös alv 0% hinnat.

Voit tehdä ostokset soittamalla myyntipalveluumme, ostamalla suoraan verkkokaupasta tai lähettämällä tarjouspyynnön lomakkeella. Tulethan moikkaamaan meitä myös paikan päälle myymälään - sisustuksen ammattilaiset auttavan parhaiden ratkaisujen löytämisessä!

Lue lisää yritysmyynnistämme täältä!

Artikkeliin liittyviä tuotteita

.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......