Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Asiakaspalvelu Arvontasäännöt

Arvontasäännöt

MASKUN FACEBOOK- JA INSTAGRAM-KILPAILUJEN JA -ARVONTOJEN SÄÄNNÖT

Kilpailun järjestäjä

Maskun Kalustetalo Oy, Maskuntie 224, 21250 Masku.

Klikkaa tästä Maskun Facebookiin.

Klikkaa tästä Maskun Instagramiin.

HUOM! Facebook ja/ tai Instagram eivät ole millään tavoin osallisena kilpailuun/ arvontaan.

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun/ arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat Facebook- tai Instagram- palveluun rekisteröityneet luonnolliset täysi-ikäiset henkilöt. 

Osallistumisoikeutta ei ole Maskun Kalustetalo Oy:n tai muiden tämän kilpailun/ arvonnan kanssa tekemisissä olleiden yrityksien työntekijöillä.

Palkinnot

Osallistuneiden kesken arvotaan Facebook ja/tai Instagram postauksessa mainittu palkinto/ palkinnot.

Palkinto/ palkinnot lähetetään postitse kotiovelle Suomen rajojen sisäpuolella, kunhan kaikki voittajat on tavoitettu ja heidän yhteystietonsa saatu. Järjestäjä maksaa postimaksun.

Mikäli palkintoilmoitusta tai palkintoa ei muusta kuin kilpailun/ arvonnan järjestäjästä johtuvista syistä voida toimittaa voittajalle, järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle uudelleen.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi eikä vaihtaa muihin tuotteisiin. Arvontapalkintojen jälleenmyynti on kielletty.

Voittajan valinta ja julkistus 

Järjestäjä arpoo voittajan niiden joukosta, jotka ovat osallistuneet kilpailuun/ arvontaan erillisessä kilpailu-/ arvontapostauksessa mainitulla tavalla. Voittajalle/ voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Mikäli emme tavoita voittajaa kahden vuorokauden (48 h) aikana, pidätämme oikeuden suorittaa arvonnan uudelleen. Voittajan tulee myös vastata saamaansa yhteydenottoon tämän ajan puitteissa.

Osallistumalla kilpailuun/ arvontaan osallistujat myöntävät Maskun Kalustetalo Oy:lle oikeuden käyttää nimeään kilpailun/ arvonnan voittoon liittyvässä tiedotuksessa Facebookissa/ Instagramissa ilman erillistä suostumusta, ilmoitusta tai korvausta.

Järjestäjän vastuu

Järjestäjä vastaa kilpailuun/ arvontaan liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

Järjestäjä ei vastaa vahingosta tai vammasta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta kilpailuun/ arvontaan, palkinnon lunastamisesta tai palkinnon käyttämisestä.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun/ arvontaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

Järjestäjällä on oikeus hylätä osallistujat, joiden on syytä epäillä käyttäneen epärehellisiä keinoja kilpailuun/ arvontaan osallistumiseen tai muuten toimineen sääntöjen vastaisesti.

Järjestäjä ilmoittaa kilpailun/ arvonnan markkinointikanavassa, mikäli joudumme tekemään muutoksia kilpailuun/ arvontaan, sen palkintoihin, ajankohtaan, saatavuuteen tai muihin seikkoihin, jotka vaikuttavat kilpailun/ arvonnan toteutukseen. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden tehdä kilpailuun/ arvontaan ja sääntöihin sellaisia muutoksia, jotka eivät vaikuta olennaisesti osallistujaan.

Kilpailu/ arvonta ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin ja Instagramin kaikesta vastuusta kilpailuun/ arvontaan liittyen. Annettuja nimiä ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin.