Etusivu / Huoneet / Makuuhuone / Makuuhuoneen säilytys / Vaatekaapit

Vaatekaapit

Vaatekaapit

53 tuotetta

Näytetään 23 / 53 kpl

Makuuhuoneen vaatekaapit ja komerot

Garderoobeista kauneimmat! Kodin siistinä pitämisessä riittää haastetta kiireisessä arjessa. Sopivan mallinen vaatekaappi ehkäisee vaatekasojen syntymistä lattioille. Lisäksi hyvännäköinen vaatekaappi sulautuu osaksi sisustusta.

Vaatekaapit ovat monipuolisia säilytyspaikkoja. Ylös hattuhyllylle mahtuu vähemmällä käytöllä olevia vaatteita. Henkaripaikoille sijoitat suorana pidettävät vaatteet, kuten kauluspaidat ja juhlamekot. Keskikokoisille hyllyille mahtuu vaikkapa sukkakori tai t-paitakokoelma.

Valikoimastamme löydät vaatekomerot ovilla sekä vaatekaapit liukuovilla. Ovia on eri näköisiä; levyovia, tavallisia ovia tai peiliovia sekä näiden yhdistelmiä.

Tutustu vaatekaappivalikoimaamme verkkokaupassa ja lisätietoa saat huonekalujen asiantuntijoiltamme lähimmästä Maskustasi.

Ovatko tavarasi ja vaatteesi sikin sokin? Onko kotiin tullessa vastassa kenkäröykkiö? Vastaus pulmaan löytyy Maskun Kalustetalon vaatekaappivalikoimasta. Vaatteet ja kengät löytävät paikkansa ja pysyvät siististi poissa silmistä tyylikkäissä ja näppärissä kaapistoissa ja komeroissa. Vähän tilaa vievät liukuovikaapit ovat mainio ratkaisu eteisen tai makuuhuoneen säilytysongelmiin, ja peiliovet luovat tilan tuntua ja avaruutta pieniin tiloihin. Katso koko valikoimamme vaatekappeja, komeroita ja kaapistoja Maskun Kalustetalon verkkokaupasta.

Miten valitsen oikean vaatekaapin?

Säilytysratkaisuja miettiessä on hyvä ottaa huomioon, mikä osa kotia kaipaa järjestystä ja säilytystilaa tavaroille. Eteinen on hyvä paikka sijoittaa kengille ja vaatteille tarkoitettu vaatekaappi liukuovilla, joka luo siistin ilmeen kotiin ja auttaa rentoutumaan heti kotiovesta sisään astuessa. Makuuhuoneet, kodinhoitohuoneet ja pukeutumishuoneet saavat siistin ilmeen järjestystä tuovilla vaatekaapeilla ja kaapistoilla. Tyylikkäät peiliovet tekevät pienestäkin tilasta avaran tuntuisen ja auttavat pukeutumisessa. 

TILAA VAATEKAAPIT MASKUSTA; VERKKOKAUPPA AVOINNA YMPÄRI VUOROKAUDEN!

Siistiin kotiin on mukava tulla, ja kotona viihtyy ja rentoutuu helpommin, kun tavarat ovat järjestyksessä omilla paikoillaan. Maskun Kalustetalon vaatekaapit ja komerot auttavat pitämään vaatteet, kengät ja tavarat poissa silmistä ja siististi säilytettyinä. Valittavanasi on useista eri tuoteperheistä, joiden kaapistot tarjoavat monipuolisia säilytysratkaisuja kotiin kuin kotiin.

Sandy-tuoteperheen tuotteissa yhdistyy minimalistinen tyyli ja moderni eleganssi. Liukuovikaappien ovissa on alumiinikehykset ja saatavilla on vaatekaappeja sekä levyovilla että peiliovilla. Kaapeissa on hyllyjen lisäksi sekä ulosvedettävät vaatetangot että normaalit vaatetangot.

Maskun Kalustetalon verkkokaupassa voit selata kaikkia tuotteita oman kotisi rauhassa. Mittaa säilytyskalusteelle varattu tila ja tee tilaus!