Etusivu / Huoneet / Olohuone / Sohvat ja nojatuolit / Kangassohvat

Kangassohvat

312 tuotetta

Näytetään 24 / 312 kpl

Laadukkaat kangassohvat

Etsinnässä kangassohva edullisesti omaan olohuoneeseen? Maskun monipuolisesta sohvamallistosta löytyy jokaiselle jotakin. Kauniita kangassohvia on saatavilla useissa eri väreissä ja tyyleissä. Sopisiko omaan kotiisi värikäs sohva, musta sohva vai vaalea kangassohva? Entä viehättääkö sinua eniten pelkistetty ja klassinen tyyli vai etsitkö muhkeaa ja trendikästä löhösohvaa? Valtaisaa valikoimaamme pääset tutkimaan verkkokaupan lisäksi myös Maskun myymälöissä ympäri Suomen.

Kangassohva on suomalaiskodeissa hyvin suosittu ratkaisu. Pehmeä kangaspinta tuntuu mukavalta ihoa vasten ja tuo huoneen ilmeeseen ihanaa lämpöä. Sohvien kangasmateriaaleissakin on kuitenkin eroja. Huonekalukankaiden kulutuskestoa mitataan Martindale-testillä, joka osoittaa kankaan hankauskestokyvyn. Eurooppalaisten standardien mukaan kehitetyn menetelmän perusteella voidaan arvioida, millaiseen käyttöön sohva sopii ja kuinka hyvin se selviää arjen pyörteissä. Lähes kaikissa Maskun sohvissa Martindale-arvot ovat yli 25 000 eli vähintään korkean vaatimustason kriteerit täyttäviä. Lue lisää sohvakankaiden testaamisesta ja valitsemisesta täältä.

Kangassohvia löytyy useilta eri brändeiltä. Suomalaista suunnittelutyötä parhaimmillaan edustaa esimerkiksi Pohjanmaan Kaluste. Erinomaisesta laadusta tunnettu Bellus Furniture sen sijaan on virolainen yritys. Kotimainen Unico tekee avainlippumerkillä varustetut kalusteet alusta loppuun saakka Suomessa. Kotimainen kangassohva on aina laadukas valinta ja tukee suomalaista työtä. Myös Elegance-mallistosta löydät huippulaadukkaat ja tyylikkäät kangassohvat.

Mukavat kangassohvat netistä

Pehmeä kangassohva tekee olosi hetkessä mukavaksi. Laadukkaista materiaaleista valmistetussa kangassohvassa on vahva ja tukeva runko, toimiva jousitus sekä miellyttävä verhoilu. Kangassohva on mitä ihanin valinta olohuoneen keskiöön. Sen päällä köllötellessä taittuu päivänokoset ja seurusteluhetket yhdessä perheen kanssa.

Maskusta saat tilattua kangassohvat helposti ja nopeasti. Verkkokauppamme palvelee ympäri vuorokauden, joten voit tilata sohvan kätevästi netistä juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Toimitamme sohvan kotiinkuljetuksella suoraan luoksesi.

Kangassohvan hoito

Hyvällä huolenpidolla saat nauttia sohvastasi useita vuosia. Kangassohva säilyy erinomaisessa kunnossa pitkään, mikäli sitä myös hoidetaan säännöllisesti. Muista imuroida sohva viikoittain ja tuuleta sohvan irrotettavia osia, kuten istuin- ja selkätyynyjä aina tarpeen vaatiessa.

Kankaalla verhoiltuun sohvaan on saatavilla erittäin tehokkaita suojakäsittelyaineita, jotka helpottavat mahdollisten tahrojen poistamista ja suojaavat sohvan pintaa. Kangassohvaan syntyneet tahrat kannattaa poistaa materiaalille tarkoitetulla tahranpoistoaineella.