Etusivu / Huoneet / Puutarha / Puutarhakalusteet / Pihakeinut ja riippumatot

Pihakeinut ja riippumatot

Meillä Maskussa puutarhojen, parvekkeiden sekä terassien sisustaminen on ollut lähellä sydäntä jo vuosikymmenien ajan. Mallistostamme löydätkin sopivat kalustekokonaisuudet kaikenlaisiin tarpeisiin. 

Kesän 2024 mallistomme kulmakiviä ovat luonnollisuus, mukavuus sekä helppohoitoisuus. Luonnolliset värimaailmat, muhkeat pehmusteet sekä kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti valituista puulajeista valmistetut tuotteet ovatkin lisääntyneet mallistossamme. Helppous on olennainen osa mallistomme suunnittelua, sillä kesästä nauttiminen ei saa missään nimessä olla liian työlästä! Valtaosa mallistomme tuotteista on valmistettu täysin huoltovapaista materiaaleista. 

Inspiroivia lukuhetkiä kauden 2024 kesäkalustekuvastomme parissa! TÄSTÄ KESÄKALUSTEKUVASTOON!

Pihakeinut ja riippumatot

Pihakeinut, korikeinut ja riippumatot

Vietä kesä keinutellen! Arkihuolet unohtuvat pihakeinussa tai korikeinussa heijaillessa hyvän kirjan ja kylmän juoman kanssa. Korikeinu, riippumatto ja riipputuoli kutsuvat rentoutumaan lämpimänä kesäpäivänä. 

Metallinen pihakeinu on kestävä ja helppohoitoinen.Puista keinua on huollettava aina aika ajoin, että pinta pysyy säätä kestävänä. Irrotettava katos mahdollistaa varjoon hakeutumisen auringon porottaessa. Katosta vaihtamalla saat vanhemman keinun näyttämään taas uudelta.

Riipputuoli ja korikeinu vaatii vähemmän tilaa, joten ne sopivat pienemmällekin terassille tai parvekkeelle. Riipputuolia ei tarvitse kiinnittää kattoon, sillä se seisoo tukevalla telineellä. Korikeinu käy sohvaryhmän kaveriksi luomaan rentoa ja hauskaa fiilistä.

Rentouttavat ja mukavat pihakeinut

Pihakeinut ovat yksi perinteisimmistä puutarhakalusteista ja viehättävä lisä niin terassille kuin puutarhaan. Lisäksi keinu on varma hitti niin lasten kuin aikuistenkin keskuudessa, ja usein juuri se pihan suosituin oleskelupaikka. Maskun valikoimasta löydät keinut jokaiseen makuun – tervetuloa tutustumaan runsaaseen valikoimaamme!

Jos etsit kestävää ja helppohoitoista ratkaisua, on metallinen pihakeinu oikea ratkaisu. Metalli on materiaalina pitkäikäinen ja kestää takuuvarmasti myös ahkeraa käyttöä. Metalliset puutarhakeinut myydään usein myös muhkeiden pehmusteiden kera, mikä tekee niistä erityisen mukavia niin istuskeluun tai vaikkapa nopeita nokkaunia varten! Puinen pihakeinu on kuitenkin tietysti kaikista klassisin valinta, ja oman viehätyksensä puiseen puutarhakeinuun tuo sen ominaistuoksu ja puun natina. Tyylikäs puinen keinu vaatii hieman enemmän ylläpitoa kuin metallinen keinu, sillä puupintaa tulee huoltaa, jotta se kestää käytössä pitkään eivätkä erilaiset sääolosuhteet pääse nakertamaan pintaa syvemmälle. Vaikka puinen pihakeinu vaatiikin hieman enemmän panostusta, sen tuomaa tunnelmaa on vaikea voittaa! 

Useimmissa pihakeinuissa on näppärä irrotettava katos, joten voit itse päättää, haluatko hieman suojaa auringolta vai keinua auringon ihanassa paahteessa. Vaihtamalla katoksen saat myös päivitettyä vanhemman keinun tyyliä ja saat puutarhastasi astetta siistimmän näköisen – helppo, nopea ja budjettiystävällinen tapa päivittää piha kesäkuntoon!

Tärkeintä kesäisessä pihassa on varmastikin se, että se tarjoaa mahdollisuuden rentoutua ja nauttia kauniista säästä. Riippumatto tuokin ihanan rentoa tunnelmaa niin kotiterassille kuin mökkipihalle. Mikä olisikaan ihanampaa kuin loikoilla riippumatossa aurinkoisena päivänä lukemassa kirjaa tai ottaa vaikka päiväunet loman kunniaksi! Riippumatto on taattu hitti etenkin lasten keskuudessa, jotka saavat pihaan pystytetystä riippumatosta paljon iloa. 

Valikoimastamme löydät näppärät riippumatot telineellä, joiden pystyttämiseen et tarvitse tukevia puita pihapiiristä eikä aikaa tarvitse käyttää köysien sitomiseen ja säätämiseen. Teline on helppo pystyttää ja käytössä tukeva ja vakaa. Riippumattojen materiaali on myös niin sään- kuin käytönkestävää ja suunniteltu ahkeraan loikoiluun! 

Jos terassillasi ei ole tarpeeksi tilaa riippumatolle, on riipputuoli tai korikeinu erinomainen vaihtoehto. Pystymallinsa ansiosta riipputuoli mahtuu näppärästi niin terassille kuin vaikkapa parvekkeen nurkkaan! Riipputuoli telineellä on erinomainen vaihtoehto myös siksi, että sen asentaminen ja käyttöönotto on helppoa. Tällaista riipputuolia ei tarvitse kiinnittää kattoon, vaan se seisoo näppärästi omillaan tukevan telineen ansiosta. Korikeinu sopii myös erinomaisesti osaksi terassin sohvaryhmää, ja tuo pihan kalustukseen hauskan ja astetta rennomman tunnelman!