Etusivu / Huoneet / Puutarha / Puutarhakalusteet / Puutarhatuolit, parveketuolit

Puutarhatuolit, parveketuolit

70 tuotetta

Näytetään 30 / 70 kpl

Puutarhatuolit, parveketuolit, terassituolit

Ulkotuolit joka lähtöön! Onko mitään sen ihanampaa kuin paistatella päivää auringossa omalla parvekkeella, kuistilla, terassilla tai puutarhassa? Mukavalla ja laadukkaalla puutarhatuolilla tai parveketuolilla kelpaa ottaa aurinkoa, lukea päivän lehdet ja nautiskella aamukahvit.

Laajasta valikoimastamme löytyy varmasti ulkotilaasi sopiva penkki, baarituoli, kuppituoli tai ruokatuoli. Säätötuolissa saat kallistettua selkänojaa alemmas rennompaan auringonottoasentoon. Pinottavat tuolit ja taittotuolit ovat käteviä tilan säästäjiä. Joka kelin kestävät ulkotuolimme ovat metallisia, puisia ja polyrottinkisia. 

Meiltä löydät pehmusteet ja tyynyt tuoleillesi lisäämään istuinmukavuutta ja tuomaan kotoisaa ilmettä sisustukseesi. Tuolien kanssa sopiva ruokapöytä löytyy myöskin Maskusta. Puutarharyhmä eli ulkotilan ruokaryhmä on valmis paketti, jossa on yhteen sointuvat ulkotuolit ja ulkopöytä.

Tyylikkäät lepaakkotuolit ulkokäyttöön

Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme pihatuoleja! Tältä osastolta löydät monenlaiset terassituolit, puutarhapenkit sekä parveketuolit, joissa on mukava istua viettämässä aikaa esimerkiksi aurinkoisena kesäiltana. Valikoimastamme löydät runsain mitoin erilaisia tyylejä ja materiaalivaihtoehtoja aina puupinnoista kestävään metalliin ja trendikkääseen polyrottinkiin. Harmoniset ja maanläheiset värit ovat paitsi klassisen tyylikkäitä, myös helppo pitää puhtaana, mikä on tärkeää etenkin ulkokalusteissa.

Ulkotuolivalikoimastamme löydät myös erityisen mukavat säädettävät puutarhatuolit, joiden selkänojan saat asetettua juuri oikeaan asentoon niin päivällistä kuin vaikkapa nokkaunia varten. Jos terassin tai pihan nurkasta löytyy säilytystilaa, suosittelemme ostamaan muutaman ylimääräisen tuolin – näin saat katettua pöydän hieman isommallekin porukalle tai yllätysvieraille ilman, että istumapaikoista tulee pulaa! Useat terassituolit on helppo pinota päällekkäin, joten varatuolit eivät tarvitse paljon säilytystilaa. Jos tuolien lisäksi etsit myös ruokapöytää, muistathan, että Maskun valikoimista löydät myös ruokailuryhmät eli pihapöydät yhteensopivilla tuoleilla! Meiltä löydät harmoniset setit niin pienille kuin isoillekin tarpeille aina kahden hengen ryhmistä suuriin kahdeksan tai jopa kymmenen hengen ruokaryhmiin.

Ostamalla terassillesi tai parvekkeellesi toimivia kalusteita otat myös kotisi ulkotilojen neliöt hyötykäyttöön. Maskun valikoimista löydät pitkäikäiset ja trendikkäät kesäkalusteet aina pihatuoleista ja puutarhapöydistä grilleihin ja paviljonkeihin budjettiystävälliseen hintaan – tutustu, ihastu ja tilaa!