Etusivu / Huoneet / Sisustus / Matot / Juuttimatot ja muut luonnonkuitumatot

Juuttimatot ja muut luonnonkuitumatot

Juuttimatot ja muut luonnonkuitumatot

29 tuotetta

Näytetään 23 / 29 kpl

Juuttimatot ja muut luonnonkuitumatot kodin sisustukseen

Luonnollinen matto viimeistelee kotisi ilmeen! Upeat luonnonkuitumatot tuovat luonnonläheistä tunnelmaa myös sisätiloihin. Ekologiset materiaalit, kuten meriruoho, juutti ja hamppu näyttävät tyylikkäiltä kodin eri huoneissa. Osa matoista sopii mainiosti myös katettuihin ulkotiloihin, kuten lasitetulle parvekkeelle.

Esimerkiksi ekologinen juutti on mahtava mattomateriaali, sillä se soveltuu kestokykynsä ansiosta moneen tilaan. Myös bohokotien sisustuksessa juutti toimii erinomaisesti tyylinsä puolesta. Luonnonkuitumattojen karhea tekstuuri sopii esimerkiksi eteistiloihin, kodinhoitohuoneeseen tai keittiöön. Luonnonkuitumattoja on myös erityisen helppo hoitaa, sillä matto pysyy hyvänä säännöllisellä imuroinnilla ja tuuletuksella. 

Valikoimastamme löydät luonnonkuitumattoja erikokoisina ja erimuotoisina. Sopisiko oman kotisi lattialle pyöreä juuttimatto, käytävätilaan istuva kapea luonnonkuitumatto vai värikäs juuttimatto? Maskun mallistosta löydät ihastuttavat luonnonkuitumatot moneen makuun!