Etusivu / Huoneet / Sisustus / Matot / Plyysimatot, viskoosimatot ja chenillematot

Plyysimatot, viskoosimatot ja chenillematot

Plyysimatot, viskoosimatot ja chenillematot

66 tuotetta

Näytetään 24 / 66 kpl

Plyysimatot, viskoosimatot ja chenillematot

Kaunis matto tekee ihmeitä kodin tunnelmalle! Plyysi-, viskoosi- ja chenillematot ovat ihanan pehmeitä mattoja, jotka tuntuvat mukavilta varpaiden alla. Pehmeäpintainen matto tuo kotiin lisää viihtyisyyttä sekä suojaa lattialle, mutta myös kaunista ilmettä sisustukseen. 

Plyysi-, viskoosi- ja chenillematot hurmaavat visuaalisella viehättävyydellään ja mukavalla tuntumallaan. Nämä ylellisen näköiset matot sisustavat huoneeseen kuin huoneeseen eleganttia tunnelmaa. Maskun valikoimasta löydät monipuolisen kattauksen erikokoisia mattoja. Tutustu tarjontaan ja löydä suosikkisi! 

Millainen on plyysimatto? 

Plyysimatto on lyhytnukkainen ja miellyttävä matto, jonka päällä kelpaa astella. Plyysimatto sopii erityisen hyvin esimerkiksi olohuoneeseen arvokkaan ilmeensä ansiosta. Materiaalina plyysimatoissa käytetään usein polypropyleeniä, joka tuo mattoon kauniin kiilloon. Plyysimaton hoidoksi suositellaan säännöllistä imurointia ja tuuletusta. Plyysimatot vaativat useimmiten laakavesipesua ja tasokuivausta pesuloissa. 

Millainen on viskoosimatto? 

Upean näköinen viskoosimatto sopii ihanteellisesti esimerkiksi olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Viskoosimatto tuntuu ihanalta jalkojen alla ja sen päällä on miellyttävä astella vaikka paljain varpain. Viskoosimatossa on kaunis kiiltävä pinta ja ylellinen ilme. Hoida viskoosimattoa säännöllisesti imuroiden ja tuulettaen. Tahrat kannattaa yrittää poistaa matosta mahdollisimman nopeasti, jottei lika pinty mattoon kiinni. 

Millainen on chenillematto? 

Kauniisti kuvioidut chenillematot luovat kotiin upean ilmeen. Chenillemattoja löytyy sekä yksivärisinä että monisävyisinä. Sileäpintaisen chenillematon päällä astelu tuntuu mukavalta. Chenillematot ovat helppohoitoisia ja näyttäviä valintoja. Säännöllinen imurointi ja tuuletus pitää chenillematon puhtaana pitkään.