Etusivu / Huoneet / Sisustus / Verhot ja kaihtimet

Verhot ja kaihtimet

Verhot ja kaihtimet

0 tuotetta

Näytetään 0 / 0 kpl

Verhot, pimennysverhot, kaihtimet

Hanki kauniit verhot sisustusta täydentämään! Verhojen avulla luot lämmintä tunnelmaa sisustukseen. Nyt löydät Maskusta kauniit ikkunaverhot ja pimennysverhot kotiasi somistamaan. Vaaleat verhot tuovat huoneeseen harmonista pehmeyttä, kun taas tummilla verhoilla luodaan näyttävää tyyliä. Vai kiinnostaisiko sinua enemmän kuvioidut verhot? Verhoja on mukava vaihdella vuodenaikojen mukaan ja sitä kautta luoda leikkisyyttä kodin ilmeeseen ajankohtaan sopivalla värityksellä.

Myös tyylikkäät ja toimivat pimennysverhot löydät Maskun valikoimasta. Pimennysverhojen ansiosta valoherkkä nukkujakin saa unta myös kirkkaina kesäöinä. Pimennysverhot ovat myös vuorotyöläisen pelastus, kun ei tarvitse huolehtia valon määrästä silloin, kun pitäisi nukkua. Sopisiko omaan makuuhuoneeseesi rullautuva pimennysverho vai perinteisestä verhokankaasta tehty pimennysverho?

Tutustu Maskun upeisiin verhouutuuksiin ja päivitä kotisi tyyli edulliseen hintaan. Valikoimastamme löydät parhaat verhomallit pikkurahalla. Tilaa kerralla verhot vaikka kodin jokaiseen huoneeseen! Lisäksi kannattaa tutustua sisustustuotteidemme laajentuneeseen valikoimaan ja katsoa löytyisikö kotiin muitakin upeita tekstiilejä.

Valitse verhot vuodenajan mukaan

Kesällä raikasta ja pirteää, syksyllä ruskan sävyjä, talvella pehmeää ja harmonista, keväällä pastellista pehmeyttä. Sopisiko tällaiset ideat oman kotisi vuodenaikakohtaiseen sisustamiseen? Verhoilla on kätevä päivittää kodin sisustusta ajankohtaisemmaksi. Tekstiilejä vaihtamalla saat tuotua uusia värisävyjä kodin sisustukseen helposti ja edullisesti.

Myös verhojen materiaaleja voi vaihdella tunnelman mukaan. Kevyet pellavaverhot ovat ihanat avonaisen parvekkeenoven tai ikkunan kupeessa kevätvalon tulviessa sisään. Toisaalta paksummat ja jämäkämmät verhot tuovat ryhtiä ja ylellisyyttä talvikodin sisustukseen. Paksut verhot saat kätevästi ikkunan eteen, mikäli haluat tehdä huoneesta pimeämmän.

Pimmenysverhot edullisesti Maskusta

Pimennysverhot ovat herkkäunisen pelastus. Valoherkät nukkujat kaipaavat makuuhuoneeseensa laadukkaita ja peittäviä pimennysverhoja. Parhaimmat pimennysverhot eivät päästä pienintäkään valonsädettä huoneeseen.

Onko omalla toivelistallasi rullautuvat vai sivusuunnassa säädeltävät pimennysverhot? Rullaverho pimentää näppärästi huoneen vain narusta vetämällä, mutta toisaalta laskeutuvat pimennysverhot antavat mahdollisuuden säädellä joustavammin valon määrää huoneessa. Yleensä pimennysverhot ovat sävyltään tummia, ja mustat sekä harmaat pimennysverhot ovatkin hyvin suosittuja.

Tilaa verhot netistä

Kaikenlaiset verhot saat tilattua kotiisi kätevästi netistä. Sinun ei tarvitse kuin mitata ikkunasi koko ja korkeus suhteessa lattiaan. Oikeankokoiset verhot järjestyvät omaksesi vain muutamalla napin painalluksella. Klikkaa upeat pimennysverhot ja ikkunaverhot kotiisi Maskun verkkokaupasta! Varastotuotteemme toimitetaan uuteen osoitteeseen vain 2-6 arkipäivän kuluessa.

Tutustu jo tänään laajaan verhovalikoimaamme ja tee kotisi sisustuksesta säihkyvä!