Etusivu / Huoneet / Sisustus / Pimennysverhot

Pimennysverhot

Pimennysverhot

0 tuotetta

Näytetään 0 / 0 kpl

Pimennysverhot varmistavat, että saat nukuttua makeasti

Pimennysverhot ovat tärkeä elementti makuuhuoneessa, mikäli olet nukkuessasi herkkä valolle. Pimennysverhot eivät ainoastaan estä valonsäteiden tunkeutumista uniisi, vaan ne voivat myös lisätä tilan tyylikkyyttä. Maskusta löydät kauniit vaihtoehdot useissa eri väreissä. Voit valita kotiisi tummat tai vaaleat pimennysverhot. 

Pimennysverhot valmistetaan yleensä raskaista kankaista, kuten sametista tai paksusta puuvillasekoitteesta. Materiaali on suunniteltu siten, että se on sekä kestävää että tehokkaasti valoa eristävää. Joissakin pimennysverhoissa on vuori, joka auttaa vähentämään huoneeseen pääsevän valon määrää entisestään.

Haluaisitko kotiisi rullattavat pimennysverhot vai kauniisti laskeutuvat ja verhotankoon asetettavat pimennysverhot? Vaihtoehtoja on runsaasti. Tutustu valikoimaan ja löydä suosikkisi!

Vinkit pimennysverhojen valintaan: 

1. Mittaa ikkunasi. Ennen kuin aloitat pimennysverhojen etsinnän, on tärkeää mitata ikkunat tarkasti pituus- ja leveyssuunnassa. Näin varmistat, että ostat oikean kokoiset verhot ikkunoihisi. 

2. Valitse kangas. Pimennysverhoja valmistetaan useista eri kankaista. Raskaammat kankaat tarjoavat enemmän eristystä kuin kevyemmät kankaat. Kannattaa myös miettiä, kuinka usein aiot pestä verhot; jotkut kankaat vaativat kemiallisen pesun, kun taas toiset voi pestä koneessa kotona. 

3. Valitse väri. Pimennysverhoja on saatavana useissa eri väreissä, joten jokaiselle sisustustyylille löytyy jotakin sopivaa! Jos haluat makuuhuoneeseesi lisää harmoniaa, valitse neutraaleja sävyjä, kuten valkoista tai harmaata. Jos taas pidät näyttävämmästä tyylistä, valitse voimakkaita sävyjä, kuten mustaa tai sinistä.

4. Rullaverhot vai laskeutuvat pimennysverhot? Tavallisin pimennysverhomalli lienee rullaverho, joka vedetään alas yön ajaksi. Pimennysverhoja on nykyisin saatavilla monissa muissakin malleissa. Esimerkiksi bamburullaverhot tuovat huoneeseen luonnonläheistä tunnelmaa ja laskeutuvat pimennysverhot puolestaan ovat upea sisustuksellinen yksityiskohta.

5. Päätä budjettisi. Pimennysverhojen hinnat vaihtelevat riippuen verhojen koosta, kangastyypistä ja muotoiluominaisuuksista. Maskusta löydät kaikki pimennysverhot edulliseen ja kilpailukykyiseen hintaan! 

Tutustu Maskun pimennysverhoihin verkkokaupassamme ja tilaa upeat pimennysverhot netistä helposti kotiinkuljetuksella!