Etusivu / Artikkelit / Kotimaiset kalusteet Maskusta

Kotimaiset kalusteet Maskusta

Kotimaiset kalusteet Maskusta

Tiesitkö, että Maskun valikoima on pullollaan kotimaista designia parhaasta päästä? Meiltä löydät suomalaista osaamista joka makuun ja kotiin!

Suomalaista suunnittelua ja avainlipputuotteita 

Suomalainen design hurmaa skandinaavisella ilmeellään ja konstailemattomalla muotokielellään. Myös luonnonläheinen sävymaailma on monesti suomalaisessa suunnittelutyössä vahvasti läsnä. Meiltä Maskusta löydät runsain mitoin Suomessa suunniteltuja kalusteita, jotka saavat kodin tuntumaan entistäkin viihtyisämmältä. 

Maskussa on kautta aikojen ollut tuotteiden kotimaisuusaste varsin korkea. Myymistämme tuotteista yli 50% on kotimaisilta kumppaneilta hankittuja. Yhteistyö monien yritysten kanssa on kestänyt jopa kymmeniä vuosia! Masku työllistääkin oman henkilöstönsä lisäksi lukuisia huonekaluvalmistajia Suomessa. Laajasta tarjonnastamme löytyy mm. Rintaluoman, Hiipakan, Unicon, Pohjanmaan kalusteen, Unessin ja ByNiemen huippulaadukkaita kalusteita.  

Suomalainen suunnittelu, vastuullisuus ja laatu ovat monelle asiakkaallemme ostopäätökseen vaikuttavia tekijöitä. Siksi onki ilo kertoa, että kaikista suurista tuoteryhmistämme löydät kotimaiset huippubrändit markkinoiden edullisimpaan hintaan. Suomalainen design on suunniteltu elämistä varten ja se tuo luksusta ihan tavalliseen arkeen. Laadukas työnjälki takaa, että saat nauttia kotimaisista kalusteistasi pitkään! 

Kotimaisia helmiä Maskun mallistossa: 

Hiipakan tuotteilla on avainlippumerkki tunnuksena suomalaisesta työstä. Vuono-sarjan tv-taso on ryhdikäs valinta olohuoneeseen!

Lastenhuoneen kalusteissa turvallisuus ja laatu ovat ensiarvoisen tärkeitä kriteerejä. Ihana Pesäpuu-kerrossänky täyttää toiveet niin kestävyytensä kuin ulkonäkönsäkin puolesta!

Sänkyvalikoimastamme löydät runsaasti kotimaisia vaihtoehtoja laidasta laitaan. Esimerkiksi kuvan Sense-jenkkisänky on mahtava valinta ergonomista nukkumista ja kotimaista laatua arvostavalle! 

Rintaluoman tuotteet ovat valmistettu alusta loppuun saakka Suomessa! Esimerkiksi Aari-sarjan senkki on upea valinta olohuoneeseen, eteiseen tai makuuhuoneeseen.

Tutustu laajaan kotimaisten tuotteidemme valikoimaan ja löydä uusi ilme omaankin kotiisi!