Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUKSET!
Etusivu Tuotteet Makuuhuone Peitot

Peitot

Peitto, tuo aikuisen ihmisen turvariepu, tuo lämpöä ja turvallisuuden tunnetta yön pimeimpinä tunteina. 

Wikipedian mukaan "peitto on yleensä kankaasta tehty vuodevaate, joka toimii suojana ja lämmöneristeenä. Käyttäjä pysyy peiton alla lämpimänä, peitto on näkösuoja, ja se suojaa myös esimerkiksi hyönteisiltä.

Peittoa suojataan lakanalla, joka sijaitsee peiton alla nukkuvan ihmisen ja peiton välissä. Lakana on helppo pestä käytön jäljiltä. Peitossa voi olla myös niin sanottu pussilakana, jonka sisään peitto asetetaan".

Meiltä löydät peruspeittojen lisäksi painopeiton, joka on kehon ympärille muotoutuva terapeuttinen ja painava peitto. Painopeiton vaikutus perustuu miellyttävän painon tunteen aiheuttamaan syväpainetuntoon, joka lisää mielihyvähormonien tuotantoa aivoissa.

Pitkään raikkaana pysyvä, laadukas peitto on hyvän ja levollisen unen osatekijä. Heräät oikeanlaisen, mukavan peiton alta virkistyneenä. Sopivan peiton löydät erilaisia vaihtoehtoja kartoittamalla ja testaamalla. Miten lämpöisestä ja paksuisesta peitosta tykkäät? Kiinnostaisiko sinua kokeilla suosittua painopeittoa? Painopeitto on kehon ääriviivoihin muotoutuva painava ja terapeuttinen peitto, josta voit saada apua unettomuuteen ja rauhattomuuteen. Painopeiton alla tuntuu sille kuin olisi peiton lämpimässä syleilyssä.

Meidän peitoissamme on erinomainen hinta-laatusuhde. Tutustu valikoimaamme verkossa ja lisätietoa saat asiantuntijoiltamme lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Peitot