Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Makuuhuone Peitot

 

Miten löytää sopiva peitto? 

Sopivan peiton löydät erilaisia vaihtoehtoja kartoittamalla. Pohdi ensiksi, miten lämpöisestä peitosta pidät. Jos näet usein hikisiä painajaisia tai heräät pää märkänä, on keveämpi peite oikea valinta sinulle. Jos taas olet vilukissa, joka nauttii pehmoisesta lämmöstä, kannattaa satsata paksumpaan peittoon. Myynnissä on useita eri malleja ja Maskun valikoimasta löydät niin ohuita kuin paksujakin peittoja. Lisäksi valmistusmateriaalit vaihtelevat, joten kannattaa varmistaa, että valittu materiaali tuntuu mieluisalta ihoa vasten.

Oletko jo kokeillut painopeittoa?  

Painopeitto on kehon ääriviivoihin muotoutuva painava peitto, josta saattaa saada apua unettomuuteen ja rauhattomuuteen. Peiton sopiva paino kannattaa valita oman kehon painon mukaan. Painopeittoja käytetään terapiavälineinä mm. levottomuuden ja unen laadun parantamisen hoidossa. Valikoimassamme on 5, 7, 9 ja 11 kg painopeitot. Painopeiton suositellaan olevan noin 8–12% nukkujan painosta.

Paljonko peitto maksaaa? 

Maskun peitoissa on erinomainen hinta-laatusuhde. Valikoimastamme löydät luksustason peittoja, mutta myös hyviä ja edullisia peittoja. Peiton hintaan vaikuttaa usein myös valmistusmateriaalit. Laadukkaat materiaalit kestävät hyvänä pidempään. Tutustu tarjontaamme verkkokaupassa tai kysy lisätietoa asiantuntijoiltamme lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Painopeitot, untuvapeitot ja peittosetit

Pitkään raikkaana pysyvä, laadukas peitto on hyvän ja levollisen unen osatekijä. Oikeanlainen peitto pitää kehon lämpötilan juuri optimaalisena, eikä saa käyttäjäänsä hikoilemaan tai vilustumaan. Peittoja voi myös vaihdella vuodenaikojen mukaan siten, että kesällä käytössä on ohut peitto ja talvella puolestaan paksumpi peite. 

Sänkykokonaisuuden tekstiilit kannattaa uusia säännöllisesti ja tämä koskee myös peittoja. Lisäksi päivittäisessä käytössä oleva peitto tulee myös pestä ainakin muutaman kerran vuodessa. Peiton suojaksi löydät Maskusta mukavat pussilakanat!

Peitot