Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Olohuone Hyllyt

Edulliset hyllyt valikoimastamme säilytykseen, kodin sisustukseen tai työhuoneen mappihyllyiksi. Lastenhuoneen lelujen säilytykseen meillä on monenlaisia vaihtoehtoja, valitse sinun kotiisi sopivat ratkaisut ja pidä tavarat järjestyksessä panostamalla hyvään säilytysjärjestelmään. 
Löydät meiltä myös monen kokoiset vaatekaapit erilaisilla hyllyillä, kaapeilla ja liukuovilla makuuhuoneeseen, eteiseen tai vaikka säilytystilaksi mökille. 

Kirjahyllyt tuovat sisustukseen näyttävyyttä ja säilytystilaa. Rakenna oma kokonaisuutesi erilaisista hyllyköistä, kaapeista, tasoista tai varastohyllyistä. 
Hyllytasot voivat olla kiinteitä tai muokattavissa riippuen hyllykokonaisuudesta. Materiaaleja hyllyissä on monia, mm. kalustelevy, viilu, mdf, koivu, massiivitammi tai kierrätysmateriaalit. 

Suuri osa hyllyistä toimitetaan osina. 

Tutustu hyllyvaihtoehtoihin verkkokaupassa tai lähimmässä myymälässä. 

Hyllyt, sienäkyllyt, avohyllyt

Hyllytä kotisi kauniit asiat. Olipa kiikarissasi kirjahylly, hylly tai hyllykkö, meiltä löydät monia vaihtoehtoja. Hyllyyn saat esille lempitavarasi matkamuistoista valokuvakehyksiin. Hylly itsessään on myös hieno sisustuselementti.

Tutustu hyllyvalikoimaamme ja lisätietoa saat huonekalujen asiantuntijoiltamme lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Hyllyt